چرا من هیچ وقت غرورم اجازه نمیده از کسی پول بخوام،شارژ بخوام،احساس آویزون بودن نمیکنید؟
عیییی دختره پیکککک مییییی پیکککک مییییییی
مثلا میخوای بگی ک از من با عزت نفس تری؟ این تنها چیز و ارزون ترین چیزی بود ک میتونستم ازش بخوام و اون دریغ کرد چرا نسبت ب فهمیدن موضوع تاپیک مقاومت میکنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر بی پولیش اذیتت میکنه وقت خودتو و اون پسرو هدر نده یه هفته دیگه به بهانه دیگه کات کن
دل آدمارو به خاطر بی پولیشون نشکن فرداروز شاید خودت به بدترش مبتلا بشی
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
شاید واقعا نداره اکه همیشه همینو میگه ندارم که بلاکش کن بره ولی واقعا شاید نداره دلش میشکنه الان بلاکش کنی به خاطر یه شارژ تو که میبینی انقد برات مهمه با اینجور آدما نپر