2777
2789

سلام عزیزم در مورد تاپیک پربازدیدت میخواستم نظر بدم

عزیزم میخوام بگم من تک تک حسات نسبت به همسرت رو درک میکنم چون خودمم این حس رو تجربه کردم احساس کردم داری چندسال پیش منو زندگی میکنی..وقتی باهم بودیم هیچ حرفی برای گفتن نداشتم وقتی میومد خونه استرس و تپش قلب شدید میگرفتم ولی من نتونستم مثل تو تحمل کنم تصمیم به جدایی گرفتم هرچند این تصمیم تبعات زیادی برام داشت ولی هیچوقت پشیمون نشدم اگه دوست داشتی میتونی خصوصی باهم صحبت کنیم 

به نام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم در مورد تاپیک پربازدیدت میخواستم نظر بدمعزیزم میخوام بگم من تک تک حسات نسبت به همسرت رو د ...

حتما 

بچه هم دارید؟

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

اسی تاپیک هات خوندم 

خانواده شوهرت خیلی خوبن 

شوهرت خیلی خووووبه 

چت دیدم 

ندیدی شوهری که اگر اینطور جوابش بدی شام نداری 

سیاه کمبود کنه 

به قرآن 

قدرش بدون 

مرد بدون رابطه از بلانسبت سگ که هست سگ نر میشه 

ببین چقدر دوستت داره 

زندگیش میخواد 

افسردگی داری عزیزم 

حتما برو روانپزشک 

زندگی خوبی با شوهرت رقم بزن 

پیشرفت کنید برای آینده پسرت 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

اسی تاپیک هات خوندم خانواده شوهرت خیلی خوبن شوهرت خیلی خووووبه چت دیدم ندیدی شوهری که اگر اینطور جوا ...

بدون رابطه یعنی با ۴ ۵ روز رابطه نداشتن؟

خوبه که اگه راحتی بذار بمونه کمک کنه من با هیچکی راحت نبودم عذاب کشیدم چند روز اول بچه داری رو

۴ ماهه ولی نمیتونم تنها باشم 

۴ ماهه ولی نمیتونم تنها باشم

اخی عزیزم خدا حفظش کنه 

ینی میخوای بره که تنها شی؟ 

من حس میکنم افسردگی بارداری و زایمان دارم وقتی کسی که باهاش راحتم پیشم باشه اعصابم اروم تر میشه وقتم نمیکنم با شوهرم دعوا کنم جو خونه خوب میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخی عزیزم خدا حفظش کنه ینی میخوای بره که تنها شی؟ من حس میکنم افسردگی بارداری و زایمان دارم وقتی کسی ...

نه اگر اون بره یا میرم خونه مادرشوهرم یا مامانم یا خواهرم و اونا میان 

۴ ماهه تنها نبودم

نه اگر اون بره یا میرم خونه مادرشوهرم یا مامانم یا خواهرم و اونا میان ۴ ماهه تنها نبودم

پس شل کن بذار بمونه😁خودتم‌ با بچه کوچیک این ور اون ور بری اذیت میشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40