2777
2789
برادرت اعتماد ب نفسشو در مقابل جنس مخالف از دست داده ، زخم طردشدگی برداشته، دچار اضطراب ناشی از حس ن ...

کلا  از دختر جماعت دوره گفتگو میکنه  عادی اینب که به کسی حس داشته باشه نه بی حس بی حس شده

مثل داداش من دانشگاهش رفت پسرونه تا دختر نبینه مراسم ازدواج عروسی نمیره چون بعدش حالش گرفته میشه

دایی منم کلا دور دختر رو خط کشیده 

دختره خطاط بود هنوز شعر هایی که دختره براش نوشته بود روی در کمدشه میگه بعد از شهرزاد هیچ دختری به چشمم نمیاد میگه

نمیرم ازدواج کنم یکی رو بیارم توی زندگیم با اینکه چشمم هنوز دنبال یکی دیگه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عشق متنفرمتنها چیزی که میتونه یه آدم رو نابود و پیر کنه

ی جمله هست ک میگه: 

اگر آدمها بتوانند در مقابل دوست داشته نشدن دوام بیاورند، تقریبا هیچ چیز دیگری در دنیا وجود ندارد ک بتواند به آنها آسیب وارد کند ! 

ولی اینکه آدم خودشو ببازه و ب ارزش و کافی بودن خودش دچار تردید بشه و از عشق فرار کنه ، اسمش دوام آوردن نیست!

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

سه سال همو میشناختن تو این سه سال دختره داشت نقش بازی می‌کرد تو رابطه بود

واای خدا من براش ایت الکرسی میخونم که به آرامش برسه و به خودش بیاد ولی اون دختره هم یجایی جواب کارشو میبینه

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
دایی منم کلا دور دختر رو خط کشیده دختره خطاط بود هنوز شعر هایی که دختره براش نوشته بود روی در کمدشه ...

خب اینکارش عاقلانه است، یک فرد نباید با کسی ازدواج کنه درحالی ک چشمش دنبال یکی دیگست! خداروشکر اینقدر عاقل هست ک با زندگی یکی دیگ بازی نکنه.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

واای خدا من براش ایت الکرسی میخونم که به آرامش برسه و به خودش بیاد ولی اون دختره هم یجایی جواب کارشو ...

مممنونم دلم از ایم میسوزه که نباید دختره خیلی دوست می‌داشت بهش گفته بود حداقل عروسیت دعوتم کن که تو لباس عروس ببینمت این کمترین خواستمه

داداش منم خمینه

اجازه بدین خودش تصمیم بگیره، هرچقدر بیشتر بهش پیله کنین برای ازدواج بیشتر احساس میکنه ک وااااای اون زخم چقددددر جدیه!!! و وارد لاک دفاعی و مقاومت میشه، بذارین ب حال خودش باشه، والا مردا معمولا منطقی ان و خوب میتونن از چیزای اشتباه و ضرر رسان دست بردارن ، امیدوارم برادرت وارد اون فاز قلمرو طلبی خودش بشه و این غم بیهوده رو رها کنه و بره دنبال زندگی و عشق و حال، اگر یک نفر ب ما نه گفته ب این معنی نیس ک هممممه قراره ب ما نه بگن، برادرت فقط ب حس قدرت و اقتدار برای گذر از این زخم نیاز داره ، اصصصصصلا با حالت ترحم و دلسوزی ن باهاش حرف بزنین ن حتی نگاش کنین، فقط بهش اقتدار و قدرت بدین اگر ممکنه

مممنونم دلم از ایم میسوزه که نباید دختره خیلی دوست می‌داشت بهش گفته بود حداقل عروسیت دعوتم کن که تو ...

ای وای معلومه خیلی وابسته بوده.🥲 داداشت حتما از اون پسرای صاف و صادقه یا بهتر بگم ادمه که اینجور دل بسته و یه عوضی بازیش داده خدا جوابشو میده مطمئن باش 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

واقعا تو سرتون به جای مغز چی هست که میگید ۵۰ سالشه دیگه از نظر جسمانی نمیتونه ازدواج کنه؟

مثلا الان چشه علیله،زمین گیره،کور شده خب چشه ۵۰ سال واقعا سنی نیست برای مرد.یعنی شما پدرتون توی ۵۰ سالگی علیل و زمین گیره؟

از نظر جسمانی سالم نیست دیگه؟

یه حرفایی میزنید آدم نمیدونه چی بگه واقعا