2777
2789
بخدا من همیشه انلاینم سوال میکنن کامل جواب میدم دخترم یه مدرسه دیگست دو روز پیش یه سوال پرسیدم در مو ...

پس مشخصه جریان شما برعکسه 😔

خدا خیرتون بده که محبت میکنید 

معلم پسر من کلا سین میزنه اصلااااا ج نمیده ، 

اینو بدونید خدا افراد مهربون رو دوست دارم و بیشتر از بقیه کمکشون می‌کنه 

بله هم معلم بد قِلق داریم ، هم مادر ......

منم امسال گیر افتادم با این 

باردارم اونم در خطر منع حرکتی دارم نمیتونم دائم برم مدرسه سوال کنم 

قطعا هرساله درگیری هایی دارین 

هر شغلی درگیری خاص خودشو داره 

پارسال داخل مدرسه پسر من ، به پسر فوق العاده پیش فعال بود 

معلم از عید ب بعد دیگ نپذیرفتش سر کلاس ...... بعدش این مادر حتی بازرس هم آورد براشون یه قیامتی کرد که بیا ببین 

اصلا پسرش نمیموند‌ سرکلاس 

ولی اینو بدونید هر شغلی سختی هایی داره ، امیدوارم همیشه خوب هاش خیرتون بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مشخصه جریان شما برعکسه 😔خدا خیرتون بده که محبت میکنید معلم پسر من کلا سین میزنه اصلااااا ج نمیده ...

شما باید با بقیه مادرا یه گروه بزنید و خیلی سوالات رو بقیه مادرا میتونن جواب بدن ولی یه نفر نماینده باشه که سوالی که تو گروه جواب داده نمیشه نماینده مادرا از معلم بپرسه

قطعا هرساله درگیری هایی دارین هر شغلی درگیری خاص خودشو داره پارسال داخل مدرسه پسر من ، به پسر فوق ال ...

ممنون از دعاتون

منم امسال یه دانش اموز دارم فرزند طلاقه پیشه مادربزرگش، یه بار این مادر بزرگ اومد جلو همه تو کلاس خوابوند تو گوش نوه اش، بزور از کلاس بیرونش کردم مامانا همه بهم پیام دادن بچمون ترسیده این چه وضعشه... درصورتی که این مسئله تقصیر من نبوده و نگهبان یا مدیر نباید اجازه بده والدین یهو بیان تو کلاس، وقتی یه مامان یهو میاد تو کلاس من نمیتونم یهو بندازمش بیرون که... 

شما باید با بقیه مادرا یه گروه بزنید و خیلی سوالات رو بقیه مادرا میتونن جواب بدن ولی یه نفر نماینده ...

بله راه و چاره رو پیدا کردم ، دیگ با مادرها ارتباط گرفتم 

امااااا اینجا هم مشکلی هست چند روزه از گروه خارج شدم 

هرکاری میکنن اد نمیشم 

شوهرم هست 

دائم با گوشی شوهرم باید پیگیر باشم 

اصلا من اول باید اموزش بدم ، بعد تمرین کنیم پسرمم پارسال شاگرد اول بود ....هوشش هم خیلی خوبه ، حالا بگیم پسر من بد شده 

چرا ایشون اصلا پاسخگو نیستن!!!!! 

دیگ خودم خجالت کشیدم انقد کِنف شدم دیگ تصمیم گرفتم هیچ پیامی بهش ندم 

ممنون از دعاتونمنم امسال یه دانش اموز دارم فرزند طلاقه پیشه مادربزرگش، یه بار این مادر بزرگ اومد جلو ...

اووووووووخ!! نه بابا تقصیر شما نبوده 

بله مدیر نباید هرگز اجازه بده ، البته یه احتمال دیگ هم هست شاید بدون اجازه کلا وارد کلاس شده و مدیر رو هم مطلع نکرده