2777
2789
عنوان

کیا از بدل بجای طلا استفاده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 21 پست

النگو شاید به مرور رنگش تغییر کنه اقلا گردنبندی چیزی میگرفتی که بتونی در بیاری و آب نخوره، میگن آب، شوینده ها و حتی عطر و اسپری اینا رنگشون رو میبره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درست با طلا مو نمیزنه ولی از دور از نزدیک همه میفهمند به جا بدی خریدم پول هات جمع کن انشالله ط ...

به جای خرید بدل

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

بدل جای طلا رو نمی‌پسندم 

ولی زیورآلات با جنس دیگه برای اکسسوری استفاده میکردم حتما

نقره استیل 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
به نظر من یا ادم داشته باشه بندازه یا بدلو به جای طلا نندازه

بله نظرتون محترمه 

ولی این تفکر در جامعه ،مخصوصا جامعه جهانی منسوخ شده

فقط تو کشور خودمون و برخی کشور های همسایه طلا رو موجب افزایش کیفیت استایل میدونن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی