2777
2789
عنوان

بی عصابی در زمان قاعدگی🙁

173 بازدید | 25 پست

اقایون نخونن لطفا البته اگ بی شخصیت نیستی

.

.

. شماهم وقتی پریود میشین اصلا انگار خودتون نیستین

من ک کلا اعصابم بهم میریزه مغزم قفل میشه، کوچکترین چیزا میره رو عصابم الکی داد و بیداد میکنم ، هی گیر میدم ، خدا منو ببخشه با بچم هم بدرفتاری میکنم ولی انگار من نیستم بعدشم عذاب وجدان میگیرم واقعا راهی هست ک تااین حد ب جنون نرسم حالم از خودم بهم میخوره 

خداشاهده ظهر جون سرپاوایستادن نداشتم ناهارو پختم اماده کردم شوهرم اومد گفتم غذا حاضره من شکمم درد میکنه میرم بخابم ناهارو خودتون بخورین ، تاکید کردم به نوراهم غذا بده سرگرمش کن شیر بده ، پاشدم دیدم ساعت ۶ عصره خونه یخ کرده ، بچه با تاب شلوارک رو فرش خابیده روش هیچی ننداخته،ناهار هم نداده بود بهش هیچی نداده بود خودش خورده بود ، یعنی فقط خاستم گریه کنم بمیرم ، هیچ کس درکم نمیکنه تو این شرایط مادری هم نیس برم دوروز پیشش بمیرم بلکه ب خودم بیام😔

راه حلی هست

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

اگر اقایان اینا را بخونن و اموزش ببین در این مواقع با زن و بچه هاشون انقدر بی مسئولیتانه رفتار نمیکنن

برای روحیه ات هم سرترالین بخور 

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا طبیعیه چون بدن تغییر پیدا میکنه هرمن هایی تولید میشن بلاخره ضعف اعصاب شدید به همراه با اعصاب خورد کنی همراه شما خون دیدی بلاخره اعصاب انسان آرامش نمیگیره

سعی کن تنفس عمیق بکنی و از عطرهایی که اعصاب رو آروم میکنن استفاده کن به خودت یادآوری کن که این شرایط موقته و چند روز دیگ حالت قراره خوب شه

همه همینن

اگر اقایان اینا را بخونن و اموزش ببین در این مواقع با زن و بچه هاشون انقدر بی مسئولیتانه رفتار نمیکن ...

سرترالین قرصی برای درمان وسواس فکری و بیماری های روحی روانی هست که جسم رو بهم میریزه برای چی الکی نسخه تجویز میکنی عزیز؟ سرترالین اصلا به شدت تو دوران قاعدگی مضره

اگر اقایان اینا را بخونن و اموزش ببین در این مواقع با زن و بچه هاشون انقدر بی مسئولیتانه رفتار نمیکن ...

متاسفانه خیلیاشون تاپیک اینجوری میبینن درخاست میدن

اخه فقط روز اول و دوم اینجوری میشم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
تازه چهارتا بچه دارم پریشب پری شدم دقیقاً حالم مثل شماست

ابجی من خیلی وقتا فک میکنم من غیر طبیعیم یعنی واقعا شما هم تااین حد بهم میریزین

سرترالین قرصی برای درمان وسواس فکری و بیماری های روحی روانی هست که جسم رو بهم میریزه برای چی الکی نس ...

هرجور شما صلاح میدونید

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

کاملا طبیعیه چون بدن تغییر پیدا میکنه هرمن هایی تولید میشن بلاخره ضعف اعصاب شدید به همراه با اعصاب خ ...

قربونت برم خیلی ممنونم بابت انرژی خوبت ❤️