2777
2789
عنوان

بنظرتون من گناهکارم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 58 پست
بچه تا چهار ماهگی روح نداره ینی نمیشه بش گف انسان . بعدشم طفلک مجبور بوده دیگه چیکار میکرد . بنظرت ا ...

ی خانم دیگه هم بود اونجا همینو میگفت 

میگفت درسته گناهه ولی وقتی بدنیا بیاد مدام بهش تیکه بندازن شاید خودشم نخواد اینو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همین ک ی ذره هم کمک کردمولی واقعا منمم نبودم حتما انجامش میداد

نگران نباش سعی کن خودت رو آروم کنی یه دورتسبیح بزن استغفارکن قران بخون که خودت اروم بشی چون شمام نمیرفتی اون کارخودشومیکرداون قرص هم گرونه هم کمیابه وقتی تهیه کرده یعنی صددرصدتصمیمش روگرفته 

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
یک معلم دینی ای بود میگفت کسانی که سقط شدن خودشون انتخاب کردن سقط بشن و تمایلی به دیدن دنیا نداشتن . ...

من کنکوریم دارم میخونم واسه پزشکی واسه این بیشتر ی جوریم که میگم چجور ادمیم ک تازه ب یکی که میخواد بچشو از بین ببره کمک میکنم ولی خب من گفتم نکن گوش نمیکرد حتی شوهرش هم نتونست قانعش کنه

سقط گناهه حتی اگر یکهفته ات باشه

مجبور بوده که از بچش گذشته 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من کنکوریم دارم میخونم واسه پزشکی واسه این بیشتر ی جوریم که میگم چجور ادمیم ک تازه ب یکی که میخواد ب ...

موفق باشی🩵💜

دیگه تو گفتی خودش انتخاب کرد که سقط کنه کاریه که شده الکی خودتو ناراحت نکن.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

ی خانم دیگه هم بود اونجا همینو میگفت میگفت درسته گناهه ولی وقتی بدنیا بیاد مدام بهش تیکه بندازن شاید ...

اره بابا انقد عذاب وجدان نداشته باش تو نهی از منکرتو کردی گفتی نکن گناهه اون گوش نداده توهم برای اینکه اتفاق بدی براش نیفته کنارش بودی خودتو اذیت نکن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

موفق باشی🩵💜دیگه تو گفتی خودش انتخاب کرد که سقط کنه کاریه که شده الکی خودتو ناراحت نکن.

اره اگه بچه ی ماهش بود قلبش هنوز تشکیل نشده بود با قاطعیت میگفتم سقطش کن ولی خب حس  میکنم اون زنده بود

از لحاظ قانونی کسی که عامل سقط باشه مقصره حالا چه بزور باشه چه با حرف و تصمیم زن باردار باشه....

مثلا تو امپول  سقط بخری بدی یکی که تزریق بلده تا برات بزنه و بچه سقط شه حتی اگرکسی که امپول را زده  ندونه امپول چی بوده مجرم حساب میشه و جرمش قتله

تو دادگاه هم محاکمه میشه 

بله شماهم شریک این حرم بودی مثل کسی که پول میگیره تا کسی را بکشه درسته تصمیم قتل نداشته و کس دیگه ازش خواسته ولی به هر حال  باعث قتل بوده و قاتله 

عذاب وجدان یه چیزی اون ور تر  تو مجرمی الان چون دارو را تو ریختی تو چای

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خدا منو ببخشه چقد بی رحمم

مگه تو خریدی دادی؟ توگفتی بنداز؟ توهم نبودس انجام میداد