2777
2789
عنوان

بنظرتون من گناهکارم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 58 پست
از لحاظ قانونی کسی که عامل سقط باشه مقصره حالا چه بزور باشه چه با حرف و تصمیم زن باردار باشه....مثلا ...

من فقط دمنوش درست کردم براش کاری نکردم 

فقط بدنشو ماساژ دادم چیزایی ک میخواستو دادم دستش🙂

مگه تو خریدی دادی؟ توگفتی بنداز؟ توهم نبودس انجام میداد

نه والا اون همه کاراشو کرده بود حتی وقتی من رفتم چهار تا از اون قرصا رو هم استفاده کرده بود بم گفت یکیشو تو برام بزن همونم اشتباه زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط دمنوش درست کردم براش کاری نکردم فقط بدنشو ماساژ دادم چیزایی ک میخواستو دادم دستش🙂

عزیزم مجرمی .....تو کاملا تو کشتن اون جنین همکاری داشتی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
نه والا اون همه کاراشو کرده بود حتی وقتی من رفتم چهار تا از اون قرصا رو هم استفاده کرده بود بم گفت ی ...

امپول تزریقی بود؟

نه فقط قرص بود چنتاشو باید میخورد چنتاشم مث شیاف تزریق میکرد

نباید کمکش میکردی نهایت که کارش تموم میشد اگر رفته بودی پیشش دیگه مقصر نبودی

اونجور که بگی کمکش نکردم مثلا اون اقاهه ک راهنماییش میکرد گفت دمنوش بخور من اونو درست کردم  ویکی از قرصا رو من شیاف کردم ک اونم در اومد

تصمیمشو گرفته بود حتی شوهرشم نتونست راضیش کنه منم گفتم نکن ولی خب 

بعدشم رابطش باهام جوری نبود ک بتونم تنهاش بزارم  فقط رفتم که حالش بد شد هواشو داشته باشم

اونجور که بگی کمکش نکردم مثلا اون اقاهه ک راهنماییش میکرد گفت دمنوش بخور من اونو درست کردم ویکی از ...

خواهر کلم در هر صورت مجرم حساب میشی اگر برات مهمه من قانونش را گفتم از یکی  که قوانین را بلده بپرس شاید لازم باشه برا رفع گناه یه حرکتی بکنی

اگرم اینها پشیمون شن و شکایتی کنن باز تو تو دادگاه محکوم و شریک قتل میشی 

شایدم بعدها بچه دار نشه همیشه تو را هم مقصر بدونه و بگه اگر نبودی من تنهایی جرات انجامش را نداشتم 

در هر صورت کارت اشتباه بوده و عذاب وجدانت الکی نیست

خواهر کلم در هر صورت مجرم حساب میشی اگر برات مهمه من قانونش را گفتم از یکی که قوانین را بلده بپرس ش ...

گفتم من وقتی رفتم پیشش چهارتا قرصا رو استفاده کرده بود و اینکه بش گفتم نکن منصرف نشد تو اون جمع تنها کسی که گفت نکن من بودم ولی خباون خودش نمیخواست هیچ جوره همه دارو هاشونو خودشون تهیه کرده بودن منو صرفا برای این گفت بیام که اگه حالش خیلی بد شد یکی کمکش باشه

نه واقعا میگم من جای تو بودم هیچ عذاب وجدانی نداشتم

برا چی میگی قانوی که مقصره حالا پیش خداوند نمیدونم

وقتی جیزی نمیدونید الکی حرف نزتید

گفتم من وقتی رفتم پیشش چهارتا قرصا رو استفاده کرده بود و اینکه بش گفتم نکن منصرف نشد تو اون جمع تنها ...

گفتم که  اگر حالش بد میشد نیرفتی نه زودتر اون موقع هیج مسیولیتی نداشتی