mnjskx مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 34 عنوان به نظرتون اگه برم کافه 103 بازدید | 12 پست و دو ساعت اینا بشینم و کارام و انجام بدم و یه قهوه بخرم اشکالی داره؟دلیلتون و هم بگید امروز | 20:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هههههههههههههههههیچ عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 35596 نه چرا اشکال داشته باشهولی اگه محیط آروم نیاز داری دقت کن کافه شلوغی نری اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
rykagrande عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 1204 الان اکثرا اینجوری میکننحالا واقعا کار میکنن یا فقط پز کار کردن میگیرن نمیدونم😅 مقوله ی رفاقت ساده لوحی طلب میکند که فقط بچگی ضامنش است.
من_وسط_پیازم عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 9538 اگه خلوت باشه نه،اما اگه شلوغ باشه و جای کسایی که میخوان بیان بشینن رو بگیری بله
mnjskx مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 34 نه چرا اشکال داشته باشه؟ اینکه بخوام دو ساعت اونجا بشینم
mnjskx مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 34 الان اکثرا اینجوری میکننحالا واقعا کار میکنن یا فقط پز کار کردن میگیرن نمیدونم😅 من نویسندم نمیدونم به عنوان شغل محسوب میشه یا نه ولی خب آره هر موقع میرم کافه واقعا کار میکنم
rykagrande عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 1204 من نویسندم نمیدونم به عنوان شغل محسوب میشه یا نه ولی خب آره هر موقع میرم کافه واقعا کار میکنم بله شغل محسوب میشه چرا نشهاگه قبلا هم توی کافه کار انجام دادی خب دوباره انجام بده مشکلی نداره خیلیم خوب مقوله ی رفاقت ساده لوحی طلب میکند که فقط بچگی ضامنش است.
refighsamimi عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 4881 اکیهخیلیا همین کارومیکنناما بعضی کافه ها اینطورن که میگن مثلا نیم ساعت ۴۰دیقه باید از میز استفاده کنیبنظرم قبلش بهشون بگو که دوساعت میخوای بشینی اگه اکی نباشه خودشون بهت میگن ♥️♥️