سلام خانوما خوبین . من شاغلم خیلی خسته شدم از کار به دوست پسرم گفتم من اگه ازدواج میکردم دوس داشتم خانه دار بشم غذا بپزم به خودم برسم گفت یعنی میخاستی گشاد باشی 😐😐 فکر کردم الان میگه ازدواج میکنیم دیگه نمیخاد کار کنی ولی اینطوری گفت
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی کلا استارتر مرد جدید همینه دیگه خیلی از خانما میخوان شوهرشون مثل مرد هایی قدیمی همه خرج و مخارج رو بده ولی مثل مرد های جدید توی همه چیز آزاد شون بزاره
این
انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
همه اینطور نیستن ،من میشناسم خانواده ای که همه عروساشون شاغلن و پسرا هم برای زناشون کم نمیذارن
مردی ک ب زنش بعنوان عابربانک نگاه نکنه میگه میل خودته دوسداری برو دوسنداری نرو ن اینکه بهش بگه گشاد مشخصه ب زن مثل قلک نگاه میکنه وگرنه مردی ک واقعا اقا باشه کار کردن یا نکردن زنش واسش مهم نیست