2777
2789
عنوان

مگه خانه داری گشاد بازیه

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 53 پست
اصلا شوکه شدم اینطوری نمیشناختمش

خوبه دیگه الان خودشو نشان داد نه بعد از زندگی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ما ها که شوهرامون اوایل ازدواج میگفتن خانه داری کن و نمیخوام بیرون کار کنی الان بعد ۲۰ سال زندگی میگن یرو سر کار کار کردن خوبه 

چه انتظاری از پسرای الان داری که فقط دنبال زن شاغل هستن تا خرجشون بده ؟

درسته توصیف بدی کرده و منظورش رو درست نگفته 

ولی کلا استارتر مرد جدید همینه دیگه خیلی از خانما میخوان شوهرشون مثل مرد هایی قدیمی همه خرج و مخارج رو بده ولی مثل مرد های جدید توی همه چیز آزاد شون بزاره 

این

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
همه اینطور نیستن ،من میشناسم خانواده ای که همه عروساشون شاغلن و پسرا هم برای زناشون کم نمیذارن

مردی ک ب زنش بعنوان عابربانک نگاه نکنه میگه میل خودته دوسداری برو دوسنداری نرو ن اینکه بهش بگه گشاد مشخصه ب زن مثل قلک نگاه میکنه وگرنه مردی ک واقعا اقا باشه کار کردن یا نکردن زنش واسش مهم نیست

مردی ک ب زنش بعنوان عابربانک نگاه نکنه میگه میل خودته دوسداری برو دوسنداری نرو ن اینکه بهش بگه گشاد ...

حالا بحث سر شاغل و خانه دار بود بعضی اوقات بحث سر چیزای دیگه هم هست که مرد به زن میگه گشاد ،مثلا اینکه باشگاه نره و ورزش نکنه 

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

درسته توصیف بدی کرده و منظورش رو درست نگفته ولی کلا استارتر مرد جدید همینه دیگه خیلی از خانما میخوان ...

مرد جدید هم نیست دهه پنجاه ۲۰ سال بزرگتر ازم تازه گفتم حامی میشه اینم اینطوری

مرد جدید هم نیست دهه پنجاه ۲۰ سال بزرگتر ازم تازه گفتم حامی میشه اینم اینطوری

شوخی می‌کنی دهه 50 میخوای چیکار 

منظورم از جدید و قدیم عقاید بود 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
حالا بحث سر شاغل و خانه دار بود بعضی اوقات بحث سر چیزای دیگه هم هست که مرد به زن میگه گشاد ،مثلا این ...

آخه زنی که صبح میرسه سرکار شب میاد چجوری بره باشگاه ۱۰ ساعت کار خودش ورزشه