2777
2789
عنوان

دختر عمه بیشعورم

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 40 پست
چ استیکرا باحالی اخر پیام برات گذاشته ایده گرفتم فقط موندم واسه کی بفرستم😆😆😆😆😆

واای اره🤣🤣🤣🤣منم گفتم شاید میخواسته رو یکی امتحان کنه الکی عصبانی شد تا اینو بفرسته🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا کی گفته بی تی اس برا کم سن و بچه هاس؟ من 24 سالمه😁 و اینکه خب ترجمه اهنگ تو گوگل هست دیگه مثل ...

اره منم گوش میدم بعضی هاشو 😆

از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻

من ک چیز خاصی نگفتم ،تازه اون به من توهین کرده😶😶😶

وقتی گذاشته یعنی علاقه داره، وقتی اون حرفو بهش زدی حس بد دادی بهش تخریبش کردی

علایق ادما متفاوته و باید بهشون احترام بزاریم 

بنظرم بهش بگو شوخی کردی و از دلش در بیار

مثلا بهش بگو من بی تی اس رو نمیشناختم بعد از استوری تو رفتم راجع بهشون سرچ کردم گروه باحالین خوشم اومد ، اینجوری خوشحال میشه و از دلش در میاد

خدایا تو مرا باش .. 🌱 الخیر فی ما وقع .. 🌱
عزیزم فن نیستیم میگیم درست نیست علایق رو مسخره کنیم

بلاخره خواهرمو دخترعمومو دیده بودم تو اون سن که فن این چیزا بود الان پشیمونن از گذشتشون گفتم بذار بهش بگم منظور خاصیم ک نداشتم😅😅

اولا بچه بوده درستدوما این روزا همه اهنگ خارجی گوش میدن و خب ترجمه هم دارنبتس هم جزء همون اهنگ های خ ...

😐😐اخه محتواییم نداشت یه اهنگ بود و یسری پسر نوشته بود دختر کش ترین پسرای دنیا🤣🤣🤣

😐😐اخه محتواییم نداشت یه اهنگ بود و یسری پسر نوشته بود دختر کش ترین پسرای دنیا🤣🤣🤣

عه اینجوری بوده خب آره یجوریه😅اینا برای اشتراک گذاری توی استوری نیستن اگه پیجش عادی بوده ولی خب بچه اس و تو باید عبور میکردی مثل هزاران استوری که ازش عبور میکنی و واکنش نمیدی

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

استوری توی واتساپم بود اخع😅😅

پس بدتر شد ولی خب بازم خودش مختار بوده چون استوری و وات خودشه 😃

اگه نزدیک نیستین و رابطه صمیمانه ندارین تذکرت بی مورده و مسخره کردنت فقط توهین میاره برات 

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

پس بدتر شد ولی خب بازم خودش مختار بوده چون استوری و وات خودشه 😃اگه نزدیک نیستین و رابطه صمیمانه ندا ...

نه رابطمون خیلی خوب بود نمیدونم چرا اینطوری کرد شاید روی اینا خیلی حساس بوده