2777
2789
عنوان

دوتا خاطره مشترک بین همه پسرا وجود داره😅😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 37 پست

یکیشم تو سربازی زدن زیر گوش ارشد 🤣 یکی هم تو دعوا همه رو لت و پار کردن 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سربازی هم همه سیگاری شدن 😅

ایولللل😆😆😆

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

من میخواستم اینو بگم😤😂

ببخشید🥲😂

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ👩🏻‍💼✨به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم😶‍🌫️با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه🤱🏻 سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم🫶🏼

ولی دخترا هم تا یه پسر بشون سلام می‌کنه اونو بعداً به اسم خواستگار فاکتور میکنن

وااای یک رفیق اینطوری داشتم

طرف لبخند میزد اینو میذاشت تو لیست خاستگار

بعد اینطوری ام بود که من کلیییی خاستگار داشتم انگار تو دیوار اگهیش کرده بودن😂

ولی دخترا هم تا یه پسر بشون سلام می‌کنه اونو بعداً به اسم خواستگار فاکتور میکنن

😆😆

خدایی داری حرف الکی میگی

اولا که سلام گرگ بی طمع نیست... هیچ پسری از روی ادب و احترام سلام نمیکنه اگر سلام کرد یه منظوری داره دز 80 درصد مواقع 

دوما دخترا اینطوری نمیگن معمولا ،مگر موارد استثنا 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.