aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 12020 عنوان حس ششم ایا اون پیام میدع 237 بازدید | 48 پست ؟ 1404/08/05 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 6955 خیر فعلا عزیزم ماه یا فصل تولد منم حدس میزنی ؟ 💚🥹 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد... https://daigo.ir/secret/71667746367
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 6955 فروردین یا اردیبهشت ممنونم عزیزمممم برمیگرده ؟ بهم فکر میکنه ؟ حسش بهم چیه ؟ ممنونممم فداتشم 🥹💚💐🌱🌱🩵🦋🫂✨️ مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد... https://daigo.ir/secret/71667746367
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23211 فروردین یا اردیبهشت شخصیتم حروف اسمیم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23211 عزیزم ماه یا فصل تولد منم حدس میزنی ؟ 💚🥹 درست گفتن؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23211 شمارو قبلا گفتم قشنگم اگ یادت باشه خب یه سوال دیگه بپرسم؟فقط تولدم یا رنگ لباسم یا ماه تولدم خوشگلم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دکی1402 عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 9011 فروردین یا اردیبهشت من امروز رفتم مصاحبه .شرکت اطلساستخدام میشم بنظرت؟ جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 12020 شمارو قبلا گفتم قشنگم اگ یادت باشه میشه از اینده نزدیکم بگی ؟تجربه خاصی دارم ؟کسی نزدیکم میشه؟
nmo عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 796 عزیزم ماه یا فصل تولد منم حدس میزنی ؟ 💚🥹 بهت فکر میکنه ولی نمیدونم برگرده یا نه