2777
2789

تهش چیزی که برامون میمونه یه همسر خوبه.

چیزی که توی بیمارای بستری میبینم

شاید بچه‌‌ت یا خواهر برادر بیاد ملاقات

ولی اونی که ۲۴ ساعته پیشت میمونه شریک زندگیته.

زن و مرد هم فرقی نداره

این یه توئیت بود   به نطر خودم درسته و پدرم هم همیشه بهمون میگه شما میرید مامانتون میمونه برام فقط😂

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من ۲ هفته بستری بودم

بدون همراه، همراه ممنوع بود

مامانم مرتببب میومد سر میزد و میرفت

غذا خونگی میورد برام

وسیله های ضروری

ولی همسرم صبح میومد مینشست تو بخش تا شب🥲 ملاقات ممنوع هم بودم باز از جاش تکون نمیخورد

ی روزی این فکر میکردم الان شش ماهه شوهرم رفته پشت سرشم نگاه نکرده سراغ ی دونه بچشم نگرفتهبعد کی پشتم ...

عزیزم... انشالله سریع تر تاوان کارشو پس بده💔

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

اره بنظرم

مامانم یه عملی داشت فیبرم (رحم)

بعد عمل چندانی هم نبود ها مثل خدایی نکرده قلب یا غیره

بابام نتونست بره پیشش شهرستان

نشسته بود گریه میکرد😂من با بچه ها چیکار کنم

بچه هاش بزرگ هستن هاا😂

خالم گف چیزی نیست عمل سختی نیست

یادش بخیر مامانم به خالم میگف میزاشتی گریه کنه دا

دوتا کاربری دارم😎turk💞

همه اینو نمیفهمن عزیزم

فکر میکنن ننه و خواهر برادرشون باید تو اولویت باشن.

نگاه هم میکنی، ظالم، سالم. هیچ دردی هم ندارن. ما میمونیم و تنهایی و دل شکسته و شب تار و اشک و خدایی که نمیدونیم هست واقعا؟ گاهی از اون هم ناامید میشیم. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
ی روزی این فکر میکردم الان شش ماهه شوهرم رفته پشت سرشم نگاه نکرده سراغ ی دونه بچشم نگرفتهبعد کی پشتم ...

آره خب خانواده که همیشه پشت آدم هستن خدا نکرده وقتی اونا نبودن یا مشکلی داشتن همسر کنارآدمه 

حالا آدمای بی مسعولیتی مثل همسرشماهم زیاده انشالله به راه راست هدایت بشه

اره بنظرممامانم یه عملی داشت فیبرم (رحم)بعد عمل چندانی هم نبود ها مثل خدایی نکرده قلب یا غیرهبابام ن ...

اره واقعا اصلا شریک زندگی ( اگر ادم خوبی باشه ) یه چیز دیگه استتت

منم پدربزرگم یه مدت بستری بود با اینکه همه بچه ها و نوه ها دور مادربزرگم بودیم ولی بعض میکرد دلش تنگ شده بود 🥺 وای بمیرم براش پدربزرگم اومد انگار دنیا رو بهش دادن 😂😂

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

همه اینو نمیفهمن عزیزمفکر میکنن ننه و خواهر برادرشون باید تو اولویت باشن.نگاه هم میکنی، ظالم، سالم. ...

به نظرم این توئیتی که زدن باید بیشتر مردهارو مورد خطاب قرار بده چون فقط اونا هستن که همه چیز و همه کس رو میخوان اولویت قرار بدن جز همسرشون

ما خانما قطعا اگر محبت ببینیم دوبرابر محبت میکنیم

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

به نظرم این توئیتی که زدن باید بیشتر مردهارو مورد خطاب قرار بده چون فقط اونا هستن که همه چیز و همه ک ...

بله

همیشه گفتن زن مثل منشور میمونه.  قطعا های کریستالی لوستر که اشکی هستن و کلی وجه و تراش دارن، اونا منشورن. نور بهشون میخوره پخش میشه تو تمام منشور، نه آینه و شیشه که تک وجهی هست. 

اصولا خیلی دیر آقایون این موضوع رو متوجه میشن، من فکر میکنم از تربیت اشتباه مادران ماست.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.