2777
2789
عنوان

هیچ وقت فک نمیکردم دانشگا انقد مزخرف باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 23 پست

وای چقدر حق گفتی تو،تاپیک قبلی منم دقیقا موضوعش اینه چقدر دانشگاه با تصوراتمون فرق داشت☹️

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دانشگاه انگاری جای خود نمایی هست نه درس خوندن من افسرده بودم تو اون محیط خیلی ها دنبال خود نما ...

وای آفرین پس تنها نیستم شماها هم همین حسو دارین🥺

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

من ازاد دارم میرم ،دخترای خوبین ،یعنی هنوز خودشونو معلوم نکردن؟

معلوم کردن خیلی مسخره میکنن و پشت آدم حرف میزنن و زورشون میگیره یکی پیش استاد فعالیت داشته باشه میخان فقط خودشون جلو استاد نشون داده شن

توی شرکت خصوصی شاید بتونی استخدام شی

توی شرکت نفت استخدام شدم چون از خونمون خیلی فاصله داشت نرفتم متاسفانه خودمم میترسیدم 

تو شهر خودمون یه شرکت زیر مجموعه نیروگاه هسته ای کارش اینجوری بود که از ساعت 6 صبح تا 6 بعد از ظهر