sogand_x مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3982 عنوان هر کی میگه فریز زخم رحم درد نداره دروغ میگه😭 472 بازدید | 49 پست الان از دکتر میام کلا دو دقیقه کشید ولی بخدا این دو دقیقه اندازه دوسال بود انگار انقد ک اذیت شدم و درد کشیدم خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم رسیدم🌻قانون جذب🌻 دیروز | 19:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
norra عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3680 زخمت بزرگ بوده ولی بهدرمان چند ثانیه اش میارزید بهتر از هزتا قرص و کرم و لوسیونه ،
sogand_x مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3982 زخمت بزرگ بوده ولی بهدرمان چند ثانیه اش میارزید بهتر از هزتا قرص و کرم و لوسیونه ، تجربه داشتین خوب شدین کلا ؟اخه بدیش اینحاس ک باز کلی قرص و پماد نوشت خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم رسیدم🌻قانون جذب🌻
sogand_x مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3982 چی میشه که اصلا رحم زخم میشع ؟ از عفونت زیاد عفونت اگ درمان نشه تبدیل به زخم میشه من با اینک میدونستم عفونت دارم پیگیر نشدم و شد زحم خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم رسیدم🌻قانون جذب🌻
امیدواران عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 4932 تجربه داشتین خوب شدین کلا ؟اخه بدیش اینحاس ک باز کلی قرص و پماد نوشت درد که داره مخصوصا بعدش ....تازه ترشحات بعدش تا دوهفته هم ممکنه که ادامه داشته باشه
sogand_x مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3982 درد که داره مخصوصا بعدش ....تازه ترشحات بعدش تا دوهفته هم ممکنه که ادامه داشته باشه یعنی الان ک تموم شدم باز درد ادامه داره؟تا چ مدت؟ خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم رسیدم🌻قانون جذب🌻
depresm عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 4993 از عفونت زیاد عفونت اگ درمان نشه تبدیل به زخم میشه من با اینک میدونستم عفونت دارم پیگیر نشدم و شد زح ... وای عفونت خیلی بده من از وقتی شرت حذف کردم دوسالی میشه عفونت نگرفتم شرت عامل اصلی عفونته
sogand_x مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3982 رنگم شد مث گچ دیوار صورتم از شدت درد عرق کرد خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم رسیدم🌻قانون جذب🌻
norra عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3680 تجربه داشتین خوب شدین کلا ؟اخه بدیش اینحاس ک باز کلی قرص و پماد نوشت زخمت بزرگ بوده از درمان شد خیلی هم عالی بود ، دیگه خبری از عنونت نیست
sogand_x مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3982 وای عفونت خیلی بده من از وقتی شرت حذف کردم دوسالی میشه عفونت نگرفتم شرت عامل اصلی عفونته شرت و نوار بهداشتی و دستمال توالت خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم رسیدم🌻قانون جذب🌻
sogand_x مدیر استارتر عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3982 زخمت بزرگ بوده از درمان شد خیلی هم عالی بود ، دیگه خبری از عنونت نیست اره زخمم بزرگ بود و خیلی وقت بود زخم داشتم خدا کنه دیگ خوب شه خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم رسیدم🌻قانون جذب🌻
امیدواران عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 4932 یعنی الان ک تموم شدم باز درد ادامه داره؟تا چ مدت؟ ببین من بیشتر از ۲ دقیقه فریز طول کشید از جام که بلند شدم درد شدیدی داشتم حدودا ۷عصر کردم تا فردا صبحش که درد داشتم مسکن قوی داده بود دکترترشحات هم اینقدر زیاد و غیرارادی بود که همه لباسام علی رغم پد و نوار کثیف شد
norra عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3680 اره زخمم بزرگ بود و خیلی وقت بود زخم داشتم خدا کنه دیگ خوب شه خوب میشه نگران نباش
دخترمfatemeh عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 391 من دوبار فریز کردم ولی درد نداشت وزن اولیه ۶۲.۶۰۰😭 وزن هدف اول ۶۰🥰وزن هدف دوم ۵۸😍قد ۱۶۶😊