الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این دور زدن آدمو تنوع طلب یا کمالگرا میکنه باعث میشه هی شریک زندگیشونو با پرونده های قبلی شون مقایسه کنن چرا تیپش مث فلانی نیست چرا اخلاقش مثل فلانی نیست و ... یا اینکه فقط با یه نفر باشن براشون سخت میشه
به نظر منکه چیزی به اسم دوراشو زده الان دیگه فقط یه چی میخواد نداریم آدم هرچقدر وارد اینطور مسائل بشه هی به مرور تنوع طلبیش بالاتر میره احتمال اینکه مدام تورو با قبلی ها مقایسه کنه خیلی بیشتره یه کوه خاطره از قبلیا رو با خودش میاره دهنت سرویس میشه تا براش دوباره خاطره و حس عمیق بسازی همینکه توی این دور دور کردنا هیچ کدوم از رابطه هاشو نتونسته نگه داره خودش یه رد فلگه
چشم و گوش بسته الان دیگه نداریم الانی که فیلم پور ن ن و جنسی و دوست دختر و پسر و چت همه چیز تو حیب و کیف همه هست ، نمیشه هم گذشته ادما رو شخمزد که تو هر خاکی شخمبزنی یه کرم پیدا میشه ، پس باید پاک موند با چشم باز انتخاب مرد و دل بسته درست انتخاب کرد تا نتیجه درست گرفت
به نظر منکه چیزی به اسم دوراشو زده الان دیگه فقط یه چی میخواد نداریم آدم هرچقدر وارد اینطور مسائل بش ...
برا پسرها فکر کنم این باشه چون به رابطه وفادار نیستن ولی دخترها بارها میخوان تو همون رابطه بمونن ولی پسر تمومش میکنه و دخترها ناچارن دوباره آشنا بشن با آدم دیگه