2777
2789
عنوان

باردارشم??

178 بازدید | 20 پست

سلام من18ساله بودم که حامله شدم در3ماهگی سقط کردم تنبلی تخمدان دارم گاهی اوقات لگنم درد میکنه الان 20سالمه بعضی دوستان میگن باردار شم چون مشکل دارم اما میگم سنم کمه ومشکلی پیش نمیاد ازیه طرف استرس دارم واینکه این چکاپی که همه میدن واس اینکه ببینن شرایط بارداری دارن یانه چی هست به نظرتون باردارشم?

تعداد رای : 5
نظرسنجی
الزامی
0
0%
الزامی
0
0%
اختیاری
2
40%
اختیاری
3
60%
خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘

منم ١٨سالمه درحال اقدامم ولي نميگيره😑

اي ام پلي كيستيك

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا اقدام كن 

يكي به دنيا بياريم خيالمون راحت ميشه بخدا

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

اگه شرايط جسمي خودت و شرايط اقتصاديت خوبه چرا باردار نشي 

اتفاقا خيلي خوبه كه زود باردار شي 

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
فعلا نمی گیره😁

والا برا منم نميگيره

بعد اقدام حتما  پاهاتو ببر بالااا

بببین اول یک هفته کامل فکر کن که نمبخوای درس بخونی سرکار بری یا بادوستات یا شوهرت بیشتر تفریح وخوشگذرونی کنی ،بعدا نیای تایپیک نزنی زود بچه دارشدم از زندگی جاموندم ،اول به برنامه هات فک کن بعد باردارشو،زودبچه اوردن خوب هم هست چون تا25دوتاتومیاری بعدش،میتونی به کارو درس فکرکنی ولی همه چیزبه خودت بستگی داره

❤️لایکم نکن مهربون❤️