2777
2789
عنوان

من الان فوق العاده عصبیم بیاین شرافتی بگین حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 78 پست

اینکارو کرده تو از زندگیش بری

دکمشو بزن

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کات کن تو تو اب نمکی

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

اینا درست باید پیشنهاد دوستی مشخص بدهبعدم از همین ابتدا داری آشنا میشی دیگه اگه رفتاری رو دوست نداذی ...

من اهل دوستی های امروزی نیستم 

صرفا با کسی که علاقه دوطرفه داریم در ارتباطم 

پسری که برات گل میاره مریض میشی از جلو در خونتون تکون نمیخوره استوری عاشقونه واست میزاره مسعوله در مقابل احساسات من  خب شما بگو چیه 

میشه بدونم چرا گارد گرفتی عزیز دلم

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>>

حالا اگر اون جدی جدی بره فحش ندی به من

اون برو نیست بابا کنه تر از این حرفاس 

نوشت فردا حضوری صحبت میکنیم نمیخوام سو تفاهم پیش بیاد

اون برو نیست بابا کنه تر از این حرفاس نوشت فردا حضوری صحبت میکنیم نمیخوام سو تفاهم پیش بیاد

خوب خدا را شکر.....فردا میختو محکم بکوب🤭🤭 گربه رو دم حجله بکش عشقم

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

کات کن تو تو اب نمکی

پیامهای قبلی رو بخون 

گفتم با این دختره ویدیو نگیر 

گفت روانی بازی در نیار 

گفتم راهمون جدا میکنم 

گفت عهزیزم الاتن وقت شوخی نست

گفتم بلاکت کنم جدی میشه 

گفت فردا حضوری حرف میزنیم ممکنه سو تفاهم پیش بیاد 

منم گفتم به همین خیال باش من با تو هیچ جا نمیام 

گفته که نفسم الان مشکلت چیه منم جوابشو ندادم فعلا

ادم برا اب نمکش دوسال نمیدوعه 

خوب خدا را شکر.....فردا میختو محکم بکوب🤭🤭 گربه رو دم حجله بکش عشقم

وای راحیل ببین چقد خره 

گفتم من هیچ جا نمیام تازه گفته نفسم مشکلت چیه 

الان چی بگمممم 

من اهل دوستی های امروزی نیستم صرفا با کسی که علاقه دوطرفه داریم در ارتباطم پسری که برات گل میاره مری ...

من گاردی ندارم عزیز

جمله خود شما بوده که معلوم نیست دوستیم رلیم و... 

دارم میگم ارتباط باید اسم داشته باشه 

چون اسم که جایگاهها و نوع روابط رو مشخص میکنه

همین

منظورت رو هم اصلا متوجه نمیشم از دوستی های امروزی! 

بالاخره اون مرد یه پیشنهادی داده به شما دیگه

مثلا گفته بیا برای ازدواج آشنا شیم یا نه دوست باشیم 

یا... 

این از این

حالا بریم سر مشکلی که مطرح کردی خب مشخصه که نوع روابط فامیلی ایشون با شما متفاوته شما الان باید بری باهاش حرف بزنی (اونم البته به نوع رابطه بستگی داره اگه اسمی براش نذاشته واقعا شما نمیتونی هیچ مانوری بدی) اما اگه گفته دوست دخترمی یا برای ازدواج داریم آشنا میشیم باید بری در مورد مرزاهات در رابطه با فامیل توضیح بدی حالا یا اون میپذیره و بخاطر شما یه حریمی رو قائل میشه یا نه شما قانع میشی یا هیچکدوم از موضع خودتون کوتاه نمیاید که بدون یه مشکل بزرگه مخصوصا اگه قصدت ازدواجه

وای راحیل ببین چقد خره گفتم من هیچ جا نمیام تازه گفته نفسم مشکلت چیه الان چی بگمممم

بگو مشکلمو مطرح کردم عزیزم ....فکر می‌کردم فقط تو این مورد با هم متفاوتیم

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

من گاردی ندارم عزیزجمله خود شما بوده که معلوم نیست دوستیم رلیم و... دارم میگم ارتباط باید اسم داشته ...

فعلا که سنمون برا ازدواج کمه

اون همش میگه دوسدختر من نازه من بدم میاد از این کلمه چندشم میشه 

یا مثلا استوری کگه میزاره تگم میکنه مینویسه ارام جانم 

و واقن من نمیتونم اسمی برای این رابطه بزارم 

اون مثلا هی میگه چرا فلان کس اینو بهت گفت منم قبلا یبار گفتم از این دختر خالت خوشم نمیاد اخم و تخم کرد 

الان واقن بلاتکلیفم