zeynabbano78 مدیر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 306 عنوان حس ششم چراتاپیک همه میری تاپیک من نمیای🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 111 پست بالحن حبیب بخونین😂 1404/08/05 | 18:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
beautifulteacher عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 6245 خودت مهربونی هنرمتدی ژله هی خوبی درست میکنی ولی حوصله نداری نه تاپیک قبلم مشکلی ک خوردیم و میگم😭
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23210 میدونستی اگر حرف حس شیشم و فالگیر و... رو گوش کنی و بهش باور داشته باشی تا چهل روز نمازت قبول نیست؟ح ... عشقم کی گفته؟این فقط یه حدسه همین اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
its_raha_18 عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 2845 یکم آره میشه خصوصیات ظاهری منم بگی🥲 قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..
دخترک1111 عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 3860 چند سال دیگه آدم خوبیهکسی هستی که رقصای زیادی بلده؟ ن برعکس 🤣🤣🤣🤣
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5409 میشه خصوصیات ظاهری منم بگی🥲 قد بلند لاغر شکم نداری؟خوش تیپ چشمای رنگی مهربون خوش بر و رو که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mhasr عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 3915 عشقم کی گفته؟این فقط یه حدسه همین میشه بگی اون شخص مد نظرم بمن حسی داره؟اگه اره کی میاد سمتم؟
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5409 عزیزممن کی میرمتورابطه چه ویژگی هایی داره؟ بعد عید امسال خوش قلبه که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5409 ن برعکس 🤣🤣🤣🤣 پس حس من یکم زیادی خرابه 🦥 که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
سوسیسبندری عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 14599 مهربون سر بزیر گاهی عینکیسه تا پنج سال دیگه شایدم سه تا پنج ماه دیگه@سوسیسبندری 🥲❤️نمیخاد پا پیش بذاره سال ازدواجه مثلا 😂🥲 خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5409 عشقم کی گفته؟این فقط یه حدسه همین از امروز آقامون چی حس میکنی؟چند روز دیگه بهم پیشنهاد میده ؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
آنه_بایک_ای عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 896 قد بلند لاغر شکم نداری؟خوش تیپ چشمای رنگی مهربون خوش بر و رو منو بگو .
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23210 میدونستی اگر حرف حس شیشم و فالگیر و... رو گوش کنی و بهش باور داشته باشی تا چهل روز نمازت قبول نیست؟ح ... عزیزم این حدسه فقط ولی من دلیلی این حرف شمارو متوجه نمیشم الانم گشتم جایی پیدا نکردم سند حرفتون چیه؟@جودی_بدون_لنگ_دراز اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
dh_azin عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 239 یکم آره سلام عزیزم میشه لطفا به منم بگیبهم علاقه پیدا میکنه و همچی درست میشه یا من فراموشش میکنم؟
dh_azin عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 239 عشقم کی گفته؟این فقط یه حدسه همین میشه لطفا به منم بگی 🥹😭بهم علاقه پیدا میکنه و همچی درست میشه یا من فراموشش میکنم؟