zeynabbano78 مدیر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 302 عنوان حس ششم چراتاپیک همه میری تاپیک من نمیای🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 110 پست بالحن حبیب بخونین😂 دیروز | 18:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5351 چرااااا منو جواب نمیدی اینهمع ادم جواب دادی من نه؟😂 عزیزم به خدا سوالا قاطی شدن که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
beautifulteacher عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 6223 نمیگن یا یه جور بدی میگن اگر متوجه شوی گفتن خودت واسش توضیح بده گستاخی هم نکن اینقدر رک نباش با یهرا ... منم میگی راجع ب تاپیک قبلم حست چیه
zeynabbano78 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 302 عزیزم به خدا سوالا قاطی شدن من مجرد میمونم یاشوهرمیکنم؟ زمانش زوده یا دیر؟
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5351 کی نامزد میکنم و اون چطور آدمیه چند سال دیگه آدم خوبیهکسی هستی که رقصای زیادی بلده؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
moonchild81 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 4754 عزیزم به خدا سوالا قاطی شدن چند سالگی ازدواج میکنم و شغلش چیه و چطور آدمیه انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 مهربون سر بزیر گاهی عینکیسه تا پنج سال دیگه شایدم سه تا پنج ماه دیگه@سوسیسبندری اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5351 من مجرد میمونم یاشوهرمیکنم؟ زمانش زوده یا دیر؟ میکنی زود که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 نه دعوام نشد یکی بهم دستور داد منم گفتم بابام بهم دستور نمیده دختره بهش برخورد زهرا؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 منم میگی راجع ب تاپیک قبلم حست چیه خودت مهربونی هنرمتدی ژله هی خوبی درست میکنی ولی حوصله نداری اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5351 چند سالگی ازدواج میکنم و شغلش چیه و چطور آدمیه @mehtajon یکم شک دارم بهشون میگی؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
جودی_بدون_لنگ_دراز عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8347 میدونستی اگر حرف حس شیشم و فالگیر و... رو گوش کنی و بهش باور داشته باشی تا چهل روز نمازت قبول نیست؟حتی اگر نمازم نمیخونی ترکش کن
moonchild81 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 4754 مهربون سر بزیر گاهی عینکیسه تا پنج سال دیگه شایدم سه تا پنج ماه دیگه جواب کی بود انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5351 زهرا؟ نه الناز که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊