zeynabbano78 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 302 عنوان حس ششم چراتاپیک همه میری تاپیک من نمیای🤔 534 بازدید | 110 پست بالحن حبیب بخونین😂 دیروز | 18:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5351 @mehtajon میای کمک ؟خودمم یکم کمک میخوام که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 @mehtajon میای کمک ؟ من حس ششم خود نیس که😂😂هس؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zeynabbano78 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 302 @mehtajon میای کمک ؟خودمم یکم کمک میخوام توخودت حس ششمی؟
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5351 من حس ششم خود نیس که😂😂هس؟ فعک نکنمممم🦥 که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
zeynabbano78 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 302 من حس ششم خود نیس که😂😂هس؟ ازمن چی حس میکنی؟ ظاهری باطنی
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5351 توخودت حس ششمی؟ یکم آره که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 مهربونی چشمای قهوه ای یا رنگی مثلا سبزی داری یا یکی از اطرافیانت داره موهات خوشگله یه کش گلگلی یا سیاهرنگ داری کمی زود باور زود جوشی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 فعک نکنمممم🦥 الا چی ازم حس میکنی؟بباشهههه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23159 ازمن چی حس میکنی؟ ظاهری باطنی گفتوم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zeynabbano78 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 302 مهربونی چشمای قهوه ای یا رنگی مثلا سبزی داری یا یکی از اطرافیانت داره موهات خوشگله یه کش گلگلی یا سی ... درسته چشام سبزعسلیه بقیشم درس بودببین به ذهنت میاد من ازدواج میکنم یا مجرد میمونم؟ زمانش مثلا امسال سال بعذ یاچی؟
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5351 من حس ششم خود نیس که😂😂هس؟ اقااااا بگید به مدیریت خبر میدن بحث امروزو؟به بحث خیلی کوچیک بود که به ذره گستاخ شدممم😂 که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
ane00 عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 1978 مهربونی چشمای قهوه ای یا رنگی مثلا سبزی داری یا یکی از اطرافیانت داره موهات خوشگله یه کش گلگلی یا سی ... گلم جنسیت بچم چیهو از من چی حس میکنی