2777
2789

خواهش میکنم راهنمایی کنید.

💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

پولشویی اینام نمیشه؟

💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

کارت بانکی نمیدونم ولی کارت ملی میتونن تمام مالیات هاشونو بندازن گردن اون فرد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت بانکی نمیدونم ولی کارت ملی میتونن تمام مالیات هاشونو بندازن گردن اون فرد

چطوری

وآ.اخه چطوری

من اینو از یه وکیل تو اینستا شنیدم میگفت میتونن تو سایت مالیات کد ملی اون فرد به عنوان پرداخت کننده مالیات اعلام کنن واسه همین هر چند وقت یکبار برید چک کنید پرونده مالیاتی به اسمتون نباشه اگر بود شکایت کنید مجبور نباشید پولو بدید

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

**مواردی که ممکنه اتفاق بیفته:**

- 🔹 **ثبت‌نام جعلی** در سایت‌ها یا اپ‌های مالی (مانند سایت‌های وام، صرافی‌ها یا قمار آنلاین) به نام شما.  

- 🔹 **گرفتن وام یا تسهیلات با مشخصات شما** در برخی مؤسسات غیررسمی یا اپ‌های اعتباری (در صورت فیش حقوقی جعلی).  

- 🔹 **استفاده برای جعل مدارک دیگر** مثل گواهی‌نامه، شناسنامه جعلی یا افتتاح حساب بانکی غیرقانونی.  

- 🔹 **دستکاری عکس یا اطلاعات کارت ملی برای ایجاد مدارک جعلی جهت انتقال مالکیت املاک یا خودرو** (در معاملات آزاد، نه رسمی).  

**راه‌های پیشگیری:**

- ✅ هیچ وقت تصویر واضح کارت ملی‌ت رو برای افراد ناشناس یا در چت‌ها نفرست.  

- ✅ اگر مجبور شدی مدرکت رو برای احراز هویت بفرستی (مثلاً برای شرکت یا سایت)، روی عکس بنویس **فقط برای احراز هویت در [نام شرکت/سایت] استفاده شود** و تاریخ بزن.  

- ✅ در صورت گم‌شدن کارت ملی، حتماً **در سامانه ثبت احوال و پلیس فتا اعلام مفقودی کن.**

---

### 💳 ۲. کارت بانکی

سواستفاده از کارت بانکی خیلی مستقیم‌تر و خطرناک‌تره، چون باهاش می‌تونن پول برداشت کنن یا تراکنش انجام بدن.

**موارد خطرناک:**

- 🔹 **دسترسی به شماره کارت + CVV2 + تاریخ انقضا** → امکان خرید اینترنتی به نام تو.  

- 🔹 **ساخت حساب جعلی یا کیف پول آنلاین** با اطلاعات کارتت برای جابه‌جایی پول یا پول‌شویی.  

- 🔹 **تماس‌های فیشینگ یا پیام‌های تقلبی** که از کارتت خواسته می‌شن (مثلاً "یارانه‌تان قطع می‌شود، اطلاعات کارت را وارد کنید").  

- 🔹 اگر **رمز دوم فعال** باشد و کسی آن را داشته باشد، عملاً تمام موجودی‌ات در خطر است.

**راه‌های پیشگیری:**

- ✅ هیچ وقت تصویر جلو و پشت کارت بانکی‌ت را نفرست.  

- ✅ رمز دوم پویا (One‑Time Password) را فعال کن تا برای هر تراکنش کد جدید بیاد.  

- ✅ از سایت‌ها و اپ‌های مشکوک (بدون درگاه رسمی شاپرک) خرید نکن.  

- ✅ اگر کارتت گم شد یا احتمال سواستفاده هست، فوراً از طریق موبایل‌بانک یا تماس با بانک **کارت را مسدود کن.**

من که بلد نیستم‌پرونده مالیاتی چک کنم

من قبلا از رو ویدیو اش رفتم چک کردم الان یادم نیست دقیق ولی میری تو سایت قوه قضاییه نوشته پرونده های اقتصادی اونو میزنی کد ملی و اینارو وارد میکنی میزنه پرونده فعال داری یا نه حالا تو گوگل سرچ کنی ویدیو اش میاد

من قبلا از رو ویدیو اش رفتم چک کردم الان یادم نیست دقیق ولی میری تو سایت قوه قضاییه نوشته پرونده های ...

من کارت ملی یه جا گرو موند که موند.شیش سال گذشته.البته اون طرف زورگو بود