2777
2789

سلام پسرم کولیک و رفلاکس داره خیلی اذیت میشه زردیم داره دکتر بردیم پدی لاکت بیلی ناستر کولیک ایز قرص امپرازول و یه قرص دیگه داده ولی از دیروز بجای بهتر شدن بدتر شده واصلا دفع نکرده هرروز 3 باری دفع میکرد با گریه وزور زدن زیاد....

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر چی بیرون رویش بیشتر باشه زردیش بهتر میشه. کولیک هم فایده نداره. من همه کار کردم. باید خودش خوب بشه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

پسر من از 14 روز دلدردای شدیدش شروع شد یادمه اون روز آنقدر گریه کرد که گریم گرفته بودو بردیمش دکتر. دکتر گفت بچه رو همیشه بغل کنین اگه با بغل کردنو دور دادن ساکت شد هیچیش نیستو همین دلدرده.  از بیست روز یا یک ماه هم دیگه خودش دفع نمیکرد باید با روغن و گوش پاک‌کن...  تا دفع کنه.  تا چهار پنج ماهگی همین بود

آخخه طفلک نی نی... عزیزم دیگه خدا رو شکر پیشت هست و از بارداری راحت شدی.. مهم اینه که سلامت کلی رو داره و این مشکلاتش شناخته شده و طبیعیه... پیشت هست و میتونی ازش مراقبت کنی به خدا توکل کن انشااله زود بهتر میشه... من آرزومه دخترم رو سالم کنارم ببینم همش میگم این جور مسائل رو هرچقدر سخت اما میتونم تحمل کنم...

نی نی تو چند هفته به دنیا اومد؟

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
کلی شربت داده دکتر هیچ کدوم فایده نداره

نرس هارویزبده عالیه 

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢