2777
2789
عنوان

شکم گنده ام نمیزاره برجستگی های سینه ام دیده بشه💔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم کسی منو ببینه میگه حامله ای ،۲تا زایمان داشتم از وقتی زایمان کردم شکمم پاره شده تا چاق میشم شکمم میاد جلو ،ولی قبل زایمان شکمم تخت بود ،ولی همه هم میگن چاقی بهت میاد ،ولی شکممو چیکار کنم قدم ۱۶۴ وزن ۷۲،ولی اکثرا میگن تو ۷۷ کیلو که بودی خوشگلترهثخوش فرمتر دیده میشدی،ولی با شکم بزرگ

من زایمان داشتم مدتیه رژیم و پیاده رویپوست شکمم اویزون شده لعنتی بزرکیش ب کنارمن73کیلوام

تازگی زایمان کردی، من دوبار زایمان کردم بعد زایمان شکممو محکم میبستم قشنگ جم شدالبته تو حاملی شکمم بزرگ نبود، با ورزش هم جمع میشه

تازگی زایمان کردی، من دوبار زایمان کردم بعد زایمان شکممو محکم میبستم قشنگ جم شدالبته تو حاملی شکمم ب ...

ن بابا 3سال میگذره. از زایمان دوم ایطور شدم اولی نداشتم. بستم شکمم رو ولی بی اثر بودش 

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
ورزش موضعی شکم به صورت مداوم

ورزش موضعی شکم چجوریه ؟شامل چ حرکاتی میشه

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗