2777
2789
عنوان

بچم تشنج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نی نی سایت دیدم اخه

ادم برای سرما خوردگی شاید نبره ولی کدوم مادری برای تشنج دکتر نمی‌بره قابل باور نیست تو نی نی سایت هم چرت پرت زیاد میگن باور نکن 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
نه عزیزم آسیب مغزی داشته.خواهش میکنم براش دعاکن سالم بمونه

اهان الان متوجه شدم فکر کردم بخاطر تب بالا اینجوری شده من پسرم همیشه تب هاش شدید میگیره همیشه وحشت تب دارم انشاالله که به حق همین اذان خدا پسرتو شفا بده 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
برای بچه ای که تشنج کرده باید متخصص مغز و اعصاب برد و نوار مغزی و ام ار ای گرفت و کلی داروی مختلف اس ...

اونکه آره ربطی به هم ندارن که، ولی در کنارش میگیم شاید چش خورده باشه یه صدقه‌ای، تخم مرغی اسپندی چیزی هم دود کنیم