2777
2789
عنوان

کیا ازدواج کردن دیگه از خانوادشون دور شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 49 پست

اره بنام خدا من 

میتونم بگم تقریبا با همه قطع ارتباطم 💔

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

عزیزدلم شاید حرفم به دلت نشینه ولی خب مادرته دراین مورد حق داره نگران باشه

نه خواهش میکنم نظرت محترمه عزیزم

منم میگم صبر کن به موقعش ازدواج میکنم میرم.

من هیچوقت مساعل رابطم نمیرم به مامانم بگم‌‌.همینطور ولم نمیکنه.بفهمه دیگه بدتر 

بخدا خیلی گناه دارن اونایی که عاشق همنو گیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته به مرد هم بستگی داره.خداروشکر الان خوشبختین

ادم از هم خون که بدونی ادم خوبی نیست هم باید دوری کنه

من رلم همه چیزمو میدونه.منم میدونم..فقط میگم درست بشه بریم.

خیلی خوب کاری کردینحانوادتون هم میرید ببینید یا نه کلا دیر به دیر

من ازدواج دومم هست 

خواهر و برادرم سر طلاق گرفتنم باهام قهر کردن چونکه (از اون زندگیمون خیلی بهشون کنم میکردم چه از لحاظ مالی چه از لحاظ اینکه جای کارشون میموند )

ولی الان ازدواج دومم هست ۵ساله با هیشکی حرف نمیزنم رفتممم خونه پدرم با هیچکدومشون صحبت نکردم 

تو این ۵سال ۳بار رفتم فقط من خیلی دورم ۱۸۹۴کیلوتر هست رااهم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

من ازدواج دومم هست خواهر و برادرم سر طلاق گرفتنم باهام قهر کردن چونکه (از اون زندگیمون خیلی بهشون کن ...

طلاق عار نیست.نمبدونم چرا بعضیا فکر میکنن کلا باید طبق خواسته ی اونا رفتار کرد.باور کن با کسایی که باعث ازارتن رفت و امد نکنی ارامس داری.من خودم الان رلم فامیله.برادرمم برام حرف در میاره.

شما خیلی دورید.منم میخوام دور بشم.برم پی زندگیم

طلاق عار نیست.نمبدونم چرا بعضیا فکر میکنن کلا باید طبق خواسته ی اونا رفتار کرد.باور کن با کسایی که ب ...

عزیزم انشالله خوشبخت دو عالم شی 

مشکل منو همه میدونستن که دست ب زن داره مواد میکشه با زنا در ارتباط هست ولی باز میگفتن بمون و زندگی کن 

عزیزم انشالله خوشبخت دو عالم شی مشکل منو همه میدونستن که دست ب زن داره مواد میکشه با زنا در ارتباط ه ...

ممنونم از محبتت عزیزم‌.

بخاطر ابرو حاضرن دخترشون پاسوز باشه کلا

بهترین کارو کردی جدا شدی.

بهتربنش اینه دوری و ارتباط نداری.

آره چون اون کسی رونداره جزپدرش که اونم ازدواج کرده امامن همه خانوادمم شهرخودمونن

به امیدخدا بزگردید

حالا من دوست دارم برم از این خونه از این شهر

ارامش داشته باشم

چرا؟

توو رابطه هستم‌.اشنامونم هست

قصدمونم جدیه ولی فعلا شرایطشو نداریم.بهم کنایه میزنه و میزنه توو سرم.دیگه خسته شدم از خانوادم.ار گیر دادنشون که رفت امد نکنیم.حرف در میارن