من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
خیلی خوب کاری کردینحانوادتون هم میرید ببینید یا نه کلا دیر به دیر
من ازدواج دومم هست
خواهر و برادرم سر طلاق گرفتنم باهام قهر کردن چونکه (از اون زندگیمون خیلی بهشون کنم میکردم چه از لحاظ مالی چه از لحاظ اینکه جای کارشون میموند )
ولی الان ازدواج دومم هست ۵ساله با هیشکی حرف نمیزنم رفتممم خونه پدرم با هیچکدومشون صحبت نکردم
تو این ۵سال ۳بار رفتم فقط من خیلی دورم ۱۸۹۴کیلوتر هست رااهم
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
من ازدواج دومم هست خواهر و برادرم سر طلاق گرفتنم باهام قهر کردن چونکه (از اون زندگیمون خیلی بهشون کن ...
طلاق عار نیست.نمبدونم چرا بعضیا فکر میکنن کلا باید طبق خواسته ی اونا رفتار کرد.باور کن با کسایی که باعث ازارتن رفت و امد نکنی ارامس داری.من خودم الان رلم فامیله.برادرمم برام حرف در میاره.
طلاق عار نیست.نمبدونم چرا بعضیا فکر میکنن کلا باید طبق خواسته ی اونا رفتار کرد.باور کن با کسایی که ب ...
عزیزم انشالله خوشبخت دو عالم شی
مشکل منو همه میدونستن که دست ب زن داره مواد میکشه با زنا در ارتباط هست ولی باز میگفتن بمون و زندگی کن