2777
2789
عنوان

کیا ازدواج کردن دیگه از خانوادشون دور شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 49 پست
خیلی دلتنگشون شدم.به خصوص بعد از ازدواج خواهرم که مادرم تنها شد کلا

عزیزم تنشون سلاما

من تک دخترم.مامانمم یه جاهایی هوامو داره.ولی واقعا دلم میخواد برم.حس میکنم بمونم آسیب میبینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل که ن ولی خیلی گیر میدادم اینا خیلی سخت گیری بوداشکال نداره عزیز بعدا میفهمی واسه خودت بودالان ر ...

خدا حفظشون کنه..

بعضی موقع حق با پدر مادره بعضی موقع نه

منم الان توو فشارم‌.به اجبار موندم

اگه فقط کل کل باشه شاید ولی اگه یه غلام حلقه به گوش بی جیره مواجب بخوان نه دلشون تنگ نمیشه فقط ناراح ...

من مادرم سر رلم فشار بهم میاره

میگم با ابروی دخترت بازی نکن.طرف خانوادمو میبینه.درست رفتار کن

بخدا هر پدر مادری حق نمیگن

خدا حفظشون کنه..بعضی موقع حق با پدر مادره بعضی موقع نهمنم الان توو فشارم‌.به اجبار موندم

فداتشم

کاری نمیشه کرد متاسفانه 

میخوای درس بخونی یا چی 

اگ نمی‌خوای خواستگار خوب اومد ازدواج کن اگ شرایطش خوب بود

فداتشم کاری نمیشه کرد متاسفانه میخوای درس بخونی یا چی اگ نمی‌خوای خواستگار خوب اومد ازدواج کن اگ شرا ...

عزیزید

من با مادرم سر رلم مشکل دارم

فسار بهم میاره که بگو بیاد جلو.ابروت میره فلان

منم حرف زدیم دوتایی میدونیم چیکار میخواییم بکنیم.ولی به مامانم یه کلمه نمیگم

ولی واقعا نمیکشم انقدر که رفته رو عصابم

من مادرم سر رلم فشار بهم میارهمیگم با ابروی دخترت بازی نکن.طرف خانوادمو میبینه.درست رفتار کنبخدا هر ...

خب رل که درست نیست چون اخرش ضربه برا خودته

اگه فقط مشکلت اینه بعدا پشیمون میشی

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

من ازشون دور شدمبه حدی احساس ارامش دارم که نیاز نیست کسی رو راضی نگهدارم یا هر وقت دلشون میخواد به ز ...

خداروشکر همیشع در ارامش باشی

بخدا زندگی متاهلی خیلی بهتر از مجردیه

عزیزیدمن با مادرم سر رلم مشکل دارمفسار بهم میاره که بگو بیاد جلو.ابروت میره فلانمنم حرف زدیم دوتایی ...

عزیزدلم شاید حرفم به دلت نشینه ولی خب مادرته دراین مورد حق داره نگران باشه