2777
2789
عنوان

قیمت کیک رو چند بدم

152 بازدید | 24 پست

بچه ها من هنو پیج ندارم دفعه های اول قیمت مواد میگرفتم ۴تا مشتری پیدا بشه بعد ب ی خانومه کیک یک کیلو ششصدی رو ۳۹۰ گرفتم الان باز اومد کیک دو کیلویی خواس بگم کیلویی ۴۵۰ نپره ؟ بگه نمیخوام یهو قیمتو زیاد کنم چیکار کنم اخه با فیلینگ موز گردو هم میخواد 

خیلی کم گفتی 

من خونگی میخرم پیج بزرگی هم نداره 

کیلو 800 میگیرن 

شایدم الان شده باشه کیلو یک تومن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کم گفتی من خونگی میخرم پیج بزرگی هم نداره کیلو 800 میگیرن شایدم الان شده باشه کیلو یک تومن

یاخدا کیلویی 800😐😐 اونم دیگه زیادی میگیره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بهش گفتم دفعه قبل فقط پول مواد ازت گرفتم

ببین دوکیلو چهارصد وپنجاه زیاد نیست 

من یک کیک نیم کیلویی که هیچی نداشت فقط خامه وخود کیک وتزئین با کاغذ خریدم صدوهشتاد .....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من چند روز پیش سفارش دادم کیلویی 400

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یاخدا کیلویی 800😐😐 اونم دیگه زیادی میگیره

نه اندازه میگیره نسبت به چیزی که تحویل میده 

فیلینگ موز گردو 800 میگیره 

مثلا انبه پسته یا نوتلا توت فرنگی بیشتر هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

کیلو ۸۰۰ کدوم استان ؟ پس همون کیلو 4۵۰ خوبه گفتم؟

فارس 

تهران 

هر دو جا هستن 

من باشم میگم کیلو 500