2777
2789
آره 😁😁طفلک تا چند ماه شوکه بود و گریه میکرد خیلی اذیت شد

خدانیاره وای توبه توبه🤕

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۱۵ ساله ازدواج کردم و دو تا بچه دارم جلوگیری از اول طبیعی هست ولی اگه ناخواسته باردار بشم سکته م ...

مثل منی خدانکنه

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

قرص بهم نمیسازه

باشکم پر بایدبخوری من سری اول شکم خالی خوردم اخ نگم خیلی حالم بدشد 🤕

من کلا از جلوگیری طبیعی بدم میاد 😖

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

والا دکتر من میگفت جلوگیری طبیعی یه مدل اقدامه ، جلوگیری نیست چون ریسکش خیلیییی زیاده 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بنده خدا همسایمون دخترش نامزد داره پسرش تازه سربازی تموم کرده فکر کرده یاىسه شده می‌ره دکتر میگن بار ...

چه ضدحالی بوده

من کلا از جلوگیری طبیعی بدم میاد 😖

بهترازقرص و...چیزای دیگه اس