2777
2789
اونایی که میگن تو جلوگیری حامله شدیم رو باور نکن اینا تو حالت عادی نبودن یادشون نمیاد اون شب رو

اره من اگه یه ذره مشکوک باشه اورژانسی خوردم دوبارالبته تواین دوازده سال 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاری من پسرش ۲۱ ساله ش بود خودش ۴۲ کلا طبیعی جلوگیری میکرد باردار شد بعد اینهمه سال

ایییییییی نگو🤕🤕😩

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

نمیدونم مث عملای دیگه با لاپاراسکوپی میشه یا باید مث سزارین دوباره شکم باز بشع .من چون موقه سزارین ا ...

خوش بحالتون،من ترسیدم بخاطر موضوعی که گفتم خدمتتون، مطرح نکردم به دکتر

پس میرم دنبال کاراش،ممنونم ازتون

بعد زایمان با جلوگیری با کاندوم باردارم شدم ۳ ماه بود که زایمان کرده بودم

شاید کاندوم سوراخ بوده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چه جرعت یک داری

خب مشکوک بشی اورژانسی میخوری رفع خطرمیشه😄

اره من اگه یه ذره مشکوک باشه اورژانسی خوردم دوبارالبته تواین دوازده سال

آره منم دوسه بار تو این سالها خوردم حواسم همه جوره هست

آخه به کاندوم حساسیت دارم خارش میگیرم

روشهای هورمونی رو هم دوست ندارم اذیت میشم

بنده خدا همسایمون دخترش نامزد داره پسرش تازه سربازی تموم کرده فکر کرده یاىسه شده می‌ره دکتر میگن بارداری 

چقدر از بارداری بدددم میاد چون هم ویار اذیت میشم و همیشه تنهام همسرم نمیتونه کمک حالم باشه