2777
2789
عنوان

خانومایی که ژل تزریق کردین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 26 پست
من نورامیس زدم یه سیسی د حدطبیعی ۵تومن اگه پول داری ریوانس بزن یااستایلج ماندگاریش بهترمن تمدیدمی خو ...

ریوانس؟ یا استایلج؟ قیمتش وحشتناکه سیسی 10تومن

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها متوجه شدم یه جایی بهم 2/500 قیمت داده. ببین خیلی از دوستام همینجا رفتن و به طرز مشکوکی راضی بودن ...

منم خیلی راضی ام لب و صورتم جوریه ک همه تعریف میکنن طبیعی و زاویه های گرد وتمیز

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

منم خیلی راضی ام لب و صورتم جوریه ک همه تعریف میکنن طبیعی و زاویه های گرد وتمیز

آره دقیقاً دوستام که رفتن همه صورت هاشون قشنگ و قرینه اما چطوری ژل 2500؟ زیشل و آی پی تی کیو این قیمته

آره دقیقاً دوستام که رفتن همه صورت هاشون قشنگ و قرینه اما چطوری ژل 2500؟ زیشل و آی پی تی کیو این قیم ...

جای خوبیه؟

دست ب صورتاشون زدی؟

اگ نرمه نورامیسه اگ سفته یکم اودری و رووفیلک ارزونترن

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

جای خوبیه؟دست ب صورتاشون زدی؟اگ نرمه نورامیسه اگ سفته یکم اودری و رووفیلک ارزونترن

دست نه راستش... ولی فرمش خیلی قشنگ بود

جای خوبیه که چی بگم آخه رفتن و راضی بودن اما به طرز مشکوکییییی جای ارزونیه

دست نه راستش... ولی فرمش خیلی قشنگ بودجای خوبیه که چی بگم آخه رفتن و راضی بودن اما به طرز مشکوکییییی ...

اگ دکتره و تو مطب یا کلینیکه ترس نداره

زده زیر نظر دکتر انجام میشه یه کلینیکه

خب پس برو نترس