2777
2789
عنوان

من مجرذم ولی فکر میکنم سه تا بچه با خونه دوخابه داشتن خ سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که همسر آینده ات خونه ویلایی پنج خوابه داشته باشه زیاد بخوایید خدارو چه دیدی 

من هیچ وقت خونه مادرم اتاق نداشتم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

اره الان با این اپارتمان ها نمیشه 

الانم تورم هم زیاده و درحال افزایشه مردم تو مخارج بچه و زندگی و ازدواج واقعا میمونن برای همین ازدواج هم کم شده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

❤️❤️❤️🙏🏻توکل به خدا

انشالله، سخته ولی هر چیزی راه خودشو داره، انتظار داشتم بمب بارون شم چون کاربرای اینجا کلا با بچه آوردن مخالفن ولی خداروشکر بمب بارونی صورت نگرفت

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت