2777
2789
یه چیزی بگم نمی دونم چرا این اخلاق بد و دارم هیچوقت به اسم کاربریث کسی توجه نمی کنم نظری چیزی میدم ک ...

مثلا یکی بهت بگه مغازه فلان جنس های خوبی داره و اسمشم بهت بگه 

تو توجه نمیکنی چجوری مغازه رو پیدا میکنی؟؟؟

سوال شد برام😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی بگم نمی دونم چرا این اخلاق بد و دارم هیچوقت به اسم کاربری کسی توجه نمی کنم نظری چیزی میدم کا ...

خخخخ منم اینطوریم فقط چند نفر یادم موندن

اونام فرق دارن واسه همینه😂

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

از اونجایی که هیشکی منونمیشناسه ودوسمم نداره

پس خودم خودمو دوس دارم🙂

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

مثلا یکی بهت بگه مغازه فلان جنس های خوبی داره و اسمشم بهت بگه تو توجه نمیکنی چجوری مغازه رو پیدا میک ...

نه باور کن فقط آدرس و شکل و شمایل 

بطور کلی هم حافظه آدرسیم فوق افتضاح 

یک چیزی میگم یک چیزی تصور می کنی 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
خخخخ منم اینطوریم فقط چند نفر یادم موندناونام فرق دارن واسه همینه😂

باز خوبه همون چندتا یادته 

بخدا به من بگن یک نفر و اسم ببر هیچی یادم نمیاد 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
باز خوبه همون چندتا یادته بخدا به من بگن یک نفر و اسم ببر هیچی یادم نمیاد

خخخخ با ماهی ها نسبتی داری؟😂

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

آره دختر خاله شونم 😂

😂😂😂😂