2777
2789
اره بازوهاش کوچیک بود اسکینیه دیگع خلاصه این اندام مورد علاقه خیلیاس منم همون فیلم عروسیشو دیدم

بدبختی گیر کردم من

تا وقتی من اسکینی بودم میگفتن زن باید توپر باشه

خودمو کشتم توپر شدم حالا اسکینی مد شده😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ابتدایی بودم حسین تهی اهنگ میداد بیرون چطوری الان اختلاف سنیش با من پنج سال شده🤣🤣 حسین تهی چهل ...

بخدا منم تعجب میکنم میگن ۳۶

من راهنمایی بودم اون موقع بعش میخورد ۳۲رو باشه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

خانواده دختره نمیدونم با چه عقلی این‌کارو کردناونجا که دختره رو بغل کرد حس کردم یه دختر کوچولوعه

دقیقا منم فکر کردم رفته یه دختر 16 ساله پیدا کرده و باهاش ریخته. روهم

اینا دختر بازیشون رو میکنن آخرشم یه بچه سال میگیرن که دست نخورده باشه

عجب طرز فکر قدیمی !!!!!

بعید میدونم دختری امروزه وجود داشته باشه که توی ۲۲سالگی تجربه جنسی نداشته باشه، اونم خارج از ایران،اونم وقتی با کسی که چهارده سال ازش بزرگتره در ارتباط بوده...

تموم شد دوره افتاب مهتاب ندیده بودن خانما

عجب طرز فکر قدیمی !!!!!بعید میدونم دختری امروزه وجود داشته باشه که توی ۲۲سالگی تجربه جنسی نداشته باش ...

بعضیا هستن هنوز چهارچوبا رو حفظ کردن

ولی قطعا تجربیاتش از تهی خیلی کمتره اون یه مرد بالغه که دخترم دو و برش زباد بوده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بدبختی گیر کردم منتا وقتی من اسکینی بودم میگفتن زن باید توپر باشهخودمو کشتم توپر شدم حالا اسکینی مد ...

نه عزیزمم اینا سلیقه ایه😂😂😂

من خودمم تو پر دوس دارمم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding