2777
2789
عنوان

چقدر این معلممون بی درک هست واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 27 پست

حالا میاد تو کلاس معلم همش پاچه خواری بچه ها رو می‌کنه 

از کلاس که می‌ره بیرون ، می‌ره پیش مدیر میگه این بچه ها درس نخوندن

هفته پیش ما یه امتحان جامعه داشتیم که کنسل کردیم 

بعد این معلمه اومد از یکی از بچه ها بپرسه 

دختره گفت من نمیدونستم امتحان جامعه کنسل شده واسه همین تاریخ نخوندم 

معلم رفت دفتر گفت معلم جامعه امتحانش رو کنسل کرده بچه ها درس منو نخوندن

بعد همه مدیر و ناظم ریختن سر اون معلم جامعه 

با اون دعوا و اینا 

بعدش  معلم تاریخ دید اوضاع خیط شده برگشت اومد کلاس گفت بچه ها از کلاستون خیلی بد میگن خودتونو بکشید بالا

بعد ما همینطوری موندیم اصلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار دیگه جمعی برید بهش بگید وقتی شروع کن زر زدن، صداشو ضبط کنید و برید آموزش و پرورش کل؛ از مدیر ...

دقیقا 👌👌

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

حالا میاد تو کلاس معلم همش پاچه خواری بچه ها رو می‌کنه از کلاس که می‌ره بیرون ، می‌ره پیش مدیر میگه ...

چقد اسکله .

ازین‌ آدمای خاله زنک و پیش پا افتاده و چرته.

محلش نذارین. 

وقتی تو کلاس پاچه خاری میکنه بهش محل ندین.

والدین نمیان مدرسه شکایت کنن از این عتیقه اینقد بهتون کار نگه؟

یه چیزایی میگی آدم فکر میکنه تو روستای احمدآباد قرقیزستان درس میخونی. واقعا دارم شاخ در میارم

چقد اسکله .ازین‌ آدمای خاله زنک و پیش پا افتاده و چرته.محلش نذارین. وقتی تو کلاس پاچه خاری میکنه بهش ...

هه جالبه بدونی

نمونه دولتی هست 

که سالانه پزشکی هاش و حقوق دانشگاه تهران با تیزهوشان شهرمون یکیه

این معلم دیونه هست رو مخ و جلف

عجب!!! خدا شفاش بده این عتیقه رو

با ما انسانی ها بدن

وگرنه مدیر برای تجربی ها رسماً زنگ میزنه به معلم میگه گناه دارن امتحانشونو کنسل کن

اما تا ما میایم حرف بزنیم میگن بهانه میارید 

چند روز پیش سر چیز الکی بهمون گیر دادن منم برگشتم گفتم اگه آنقدر از انسانی ها بدتون میاد دیگه بگید پذیرش انسانی نداریم واقعا کار سختی نیست!

اونوقت موقع حمالی می‌خوان میزی نیمکتی چیزی جابه‌جا کنن میان سراغ کلاس ما

یادمه یه بار ناظم به سرایدارمون می‌گفت اینا انسانی ان هر چقدر میخوای ازشون کار بکش !!!

با ما انسانی ها بدنوگرنه مدیر برای تجربی ها رسماً زنگ میزنه به معلم میگه گناه دارن امتحانشونو کنسل ک ...

یا خدا‌ . مدیرتون نیاز به روانشناس داره‌. به نظرم مدرسه رو عوض کن خیلی عجیب و داغونه

واقعا توخالیه همه بچه ها با هم‌ پدر و مادراتون رو بفرستین برن با مدیر حرف بزنن و صداشون ضبط کنی

مامانم یه بار اومد مدرسه گفت بچه ها گفتن کاش مامانت نمی‌گفت غرور مدیر له شد

منم همونجا گفتم حقتونه که این مدیر مثل سگ ولگرد باهاتون رفتار کنه

برای من که مهم نیست

چون من از زیر کار در میرم

بزار انقد از این عوضی بچه هامون کار بکشن جونشون درآد