_مگارا_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 150 عنوان اسم ریحانه تو ذهنتون چه رنگیه❓🎀 242 بازدید | 36 پست تاپیک قبلی اکثرا گفتم سبز الان میخوام ببینم کدوم رنگا بیشترین آمارو داره🤭 نظرسنجی اگه رنگه دیگه ای بود پست کنید اکوری پکوریا سبز صورتی نارنجی یا زرد بنفش ثبت امروز | 15:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mizaniiii عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 17617 بدم میاد اسم زشت و. قدیمی وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
دوویل_بختیاری عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 2067 ی ریحانه داریم واقعا زشت و سیاههه)از اون ادمایی نیستم که بخوام از سرحسادت اینجوری بگم(اینم کله فامیل میگن زشته و واقعا هستب اون دلیل هرچی فکرمیکنم هیچ رنگی جز سیاهی جلو چشام نمیاد
_مگارا_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 150 بدم میاد اسم زشت و. قدیمی اسم خودتون چیه عزیزم.
mbk111111 عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 1700 بدم میاد اسم زشت و. قدیمی عزیزم شاید خیلیا اسمشون ریحانه باشه و با دیدن پستت ناراحت بشنکاش اگه نظری داریم که ممکنه باعث ناراحتی دیگران بشه هرگز اونو به زبون نیاریمبه نظر من اسم خیلی زیبا و آرامش بخشیه
maman_a_ عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 22519 همه اسما قشنگه مهم اینه صاحب اون اسم چه خاطره ای از خودش بجا میذاره که با شنیدن اون اسم نا خودآگاه یاد طرف میفتیو حالت بد میشه
_مگارا_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 150 ی ریحانه داریم واقعا زشت و سیاههه)از اون ادمایی نیستم که بخوام از سرحسادت اینجوری بگم(اینم کله فامیل ... من زشت و سیاه نیستم اتفاقا من خوشگله فامیلم.😂البته طبق گفته فامیل.چشام سبز موهام بور.قدم بلند پوستمم گندمی
_مگارا_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 150 عزیزم شاید خیلیا اسمشون ریحانه باشه و با دیدن پستت ناراحت بشنکاش اگه نظری داریم که ممکنه باعث ناراحت ... بزار حالا ببینیم اسم خودشون چیه😂ازشون پرسیدم.ماهم اگه خوشمون نیاد نظرمونو میگیم.من خودم اسمم ریحانس متاسفانه بعضیا رعایت احوال بقیرو نمیکنن.من ازشون پرسیدم چه رنگه تو ذهنتون برگشته میگه این اسم قدیمی و زشته خب چربطی به تاپیک داره.😂