2777
2789
همین ک خدارو قبول دار ی کافیه من کلاس سوم ک بودم دلم میخاستت نماز بخونم از معلم دیینی پرسیدم ک اگه ح ...

نماز ستون دینه کلید بهشته شرط قبولی همه اعماله.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اصلا کار سختی نیست فقط باید اراده داشته باشی

مشکل این نیست 

میدونی من مذهبی نیستم 

حجاب ندارم 

بعد به سری چیزای دیگه هم رعایت نمی کنم 

بعد نمیتونم این تناقض ها رو کنار هم هضم کنم 

یعنی نمیتونم دو جور باشم 

با اینوری باید باشم یا اونجوری 

مثلاً من مجلس تمام حسین همیشه میرم 

و این تناقضه همچنان رو اعصابمه 

که اگر اینجا میری دیگه بی حجابیت برای چیه 

دوست پسر داشتنت برای چیه 

اعصابم بهم می‌ریزه 

دو جور نمیتونم باشم 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار نمیتونم🙂

از کم شروع کن

ذات مهمه ک با اعاقادات بسته شده

کم کم 

مرحله ب مرحله 

اروم تعییر کن برس ب اصل خودت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مشکل این نیست میدونی من مذهبی نیستم حجاب ندارم بعد به سری چیزای دیگه هم رعایت نمی کنم بعد نمیتونم ای ...

من نمیتونم درست راهنمایی ات کنم چون درست میگی یا زنگی زنگ یا رومی روم

ولی این خوب میدونم چون دلت میخواد خیلی دلت میخواد و دوست داری نماز بخونی یعنی اینکه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
نماز ستون دینه کلید بهشته شرط قبولی همه اعماله.

من بگم صب تا شب نماز میخونم و نمازام اول وقت خونده میشه دروغ گفتم ولی هر وقت حالم بده خدایی نماز ارومم میکنه بهم ارامش میده

مشکل این نیست میدونی من مذهبی نیستم حجاب ندارم بعد به سری چیزای دیگه هم رعایت نمی کنم بعد نمیتونم ای ...

یعنی اینکه خدا خیلی تو رو دوست داره هنوز تو بغل خدایی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
من انقد دلم میخواد نماز بخونمممممانقد دلم میخوادددد

خدا که مهربانِ بینهایته، ما رو دعوت کرده که نماز بخونیم تا خدا مهر و رحمت بینهایتش، اجابت، بهشت و مغفرتش رو نصیبمون کنه.
نماز کلید بهشت، ستون دین، شرط قبولی همه اعمال، و کلید خیر و سعادت دنیا و آخرته.
برای مداومت در نمازها، همت کنین و از خدا کمک بگیرین و به اهل بیت متوسل بشین.
کتاب شیوه های دعوت به نماز رو بخونین مال حجت الاسلام قرائتیه.
بعد ببینین اون عواملی که شما رو از نماز دور میکنن برطرف کنین.
من اکثر مطالبشو خوندم خیلی عالی بود.
به خدا توکل کنین و به اهل بیت خصوصا حضرت فاطمه و امام زمان متوسل بشین و اراده تون رو قوی کنین و نماز رو غذای روحتون بدونین.
همونطوری که جسممون نیاز به غذا داره روحمون هم غذا نیاز داره و غذای روح نماز و عبادت و ارتباط با خداست.
دوستانم هم تاپیک شروع نماز دارن ازشون کمک بگیرین.

@مینای_بهاری
@خانمحاجآقا

@ظهور313

@مستانه۶۹‍ 

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خدا که مهربانِ بینهایته، ما رو دعوت کرده که نماز بخونیم تا خدا مهر و رحمت بینهایتش، اجابت، بهشت و مغ ...

عزیز جانم خیلی ممنونم 

از پیامت 

مچکرم آرت ❤️

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

مرسی عزیزم البته خدا همه رو دوست داره 🥺❤️

به ندای قلبت گوش بده

بی حجابی؟ اشکالی نداره تو نمازت رو بخون

دوست پسر داری؟ باشه ولی تو نمازت رو بخون

گناهان دیگه ای داری؟ باشه ولی تو نمازت رو بخون

کم کم به خودت میای میبینی که با نماز خوندن همون گناهای قبلی رو داری کم کم میزاری کنار 

بهترین تراپی نماز

من نمیتونم درست راهنمایی ات کنم چون درست میگی یا زنگی زنگ یا رومی رومولی این خوب میدونم چون دلت میخو ...

من برعکس معتقدم یک رشته اتصال با خدا و اهل بیت هم اگه در ما هست حفظش کنیم تقویتش کنیم و از خدا بخوایم با همون رشته نجاتمون بده.

من بگم صب تا شب نماز میخونم و نمازام اول وقت خونده میشه دروغ گفتم ولی هر وقت حالم بده خدایی نماز ارو ...

خیلی خوبه که میخونین. ولی بهش مداومت کنین و هیچوقت رهاش نکنین.
نماز مهمترین عبادته و تنها عبادتی هست که برای تمام عمر واجبه.
در همه حال به یاد خدا باشین.

از کجا میدونی اون موقع پاک بودی؟ منظورت از پاکی چیه؟ مگه الآن چجوری هستی و چه مشکلی داری؟ بنظرم شما ...

اون موقع شخصیتم اینجوری نبود :))

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂