2777
2789
پروف خودتی؟

بله خودمم عزیزم

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دوست داشتی بلندتر باشی

قد بلند عامل خوش تیپی هست

من هرچی لباس بپوشم بهم میاد

برادرم قدش ۱۹۶ هست چندین بار بهش پیشنهاد مدل بودن دادن

خواهر ۱۷۵ هست

من کوتاهترین هستم توی خانوادمون

من ۲ سانت کوتاه ترم تیپ بیرونی و توی خونه ت چیه ؟من هیچی بهم نمیاد😢

ببین من بیرونم ک شلوار بگ میپوشم و یه کت کوتاه..تو خونه ام بیشتر تیشرت و شلوار بگ میپوشم یا برای سرما بافت کوتاه و راحتی تاپ و شلوارک 

ولی تازگیا کشف کردم بارونی بلند با شلوار بگ خیلی خوبهه به شرطی که جلوی بارونیت رو نبندی🥲😂

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

ولی من واقعا از قدم راضی نیستماصلا خیلی بلندم از همه بلندترم نمیدونی چقدر از این موضوع رنج میبرم

منم این مشکل  دارم و اذیتم یجورایی 

دوسداشتم مثلا نرمال باشم 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
۵ سانتشو میدی من👺💔

قابل نداره بیاببر

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

۱۵۹

۱۶۵ تا ۱۷۰ بهترین قد واسه یک خانومه 

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝