2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این بابت خودتو ناراحت کنببین شلوار کوتاه زیاد به ما نمیاد بلند و گشاد بپوش با کت کوتاه خیلی خوشگل ...

اره من همه شلوارام دمپا و بگ هستش 

اون روز به اسرار همسرم یه مام فیت پوشیدم تو اتاق پررو انقدر خندیدم قرمز شدم خیلی کوتااااه بود😂😂😂😂😂😂

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
منم خیلی تو مجردیم اذیت شدم خیلی لاغر مردنی بودم من یه مدت ۷۵بودم خوب بود ولی به زانوهام فشار میومدد ...

باورت میشه من تو بارداری ۹۵ کیلو شده بودم؟😂😂خیلی اذییت میشدم 

بعدش کم کم لاغر شدم روی ۷۶ که رسیده بودم خیلی از خودم راضی بودم هم صورتم پر بود هم هیکلم بهتر دیده می‌شد ولی انقدر بچه داری اذییت شدم دیگه باز هم لاغرتر شدم تا به ۷۰ رسیدم 

اره من همه شلوارام دمپا و بگ هستش اون روز به اسرار همسرم یه مام فیت پوشیدم تو اتاق پررو انقدر خندیدم ...

مام فیت اصلا خوشگل نیست😣

بنظرم واسه همه مدل قدی شلوار دمپا عالیه 

🩵🦋

خیلی خوشگلی🫠❤️

ممنونم چشمات خوشگل میبینه🥰😍

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

باورت میشه من تو بارداری ۹۵ کیلو شده بودم؟😂😂خیلی اذییت میشدم بعدش کم کم لاغر شدم روی ۷۶ که رسیده ب ...

وااای چقدر زیلددد😂😂😂من اوایل بارداریم بخاطر ویارم خیلی وزنم کم شد رسیده بود به ۶۴ بعدشم رفت بالا اگه اشتباه نکنم ۷۸شده بودم بعد زایمانم خودش باز اومد پایین رو ۷۰اینا استپ کرد 

اره والا منم بچه داری دهنم سرویس کرد ولی زیاد میخورم 

ما خانوادگی از اینایی هستیم که میخوریم چاق نمیشیم 😂😂😂

اصلا نمیدونم کجا جمع میشه 

مام فیت اصلا خوشگل نیست😣بنظرم واسه همه مدل قدی شلوار دمپا عالیه

من همسر خیلی دوستداشت بپوشم مام فیتم کلا قد ۹۰هستن 

الانم که اکثرا شلوار ۹۰میدوزن 

هر مدل دست بزاری میگن ۹۰

مگر بگ یا دمپا یا راسته باشه 

موندم ماهایی که قدبلندیم باید چیکار کنیم

وااای چقدر زیلددد😂😂😂من اوایل بارداریم بخاطر ویارم خیلی وزنم کم شد رسیده بود به ۶۴ بعدشم رفت بالا ...

اره خیلی چاق شده بودم دکترم دیگه قاطی کرده بود از دستم

ولی بعدش خود به خود لاغر شدم در عرض ۷ ۸ ماه.منم زیاد میخورما ولی چاق نمیشم

انگار هرچی خوردیم رفته رو این قد لعنتی😂😂