2777
2789
میون قدبلندا منم بیام بگم 155 هستم زشت نیست

من ۱۵۶ قدمو دوست دارم چون سبکم و کوچیک

راستش قد زیاد ملاک نیست، بیشتر فرم کلی اندامه با قد همخونی داشته باشه، نمیتونم تصمیم بگیرم کدوم قد رو دوست دارم...

خانمهای خیلی بلند مثلاً صدو هفتاد هشتاد🤔 یا خیلی ریز مثل خودم، متوسط هم خوبه😶اصلا همش😅

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خودااا🥲میشه بگی وزنت چنده؟

60خوشگلم 

باربی طورم لاغرم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

واییی خیلی خوبهههههجاااذاااب کیووت لنتیییی😻🫂

فداتشم من

خودت چندی قدوزن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

ببین من بیرونم ک شلوار بگ میپوشم و یه کت کوتاه..تو خونه ام بیشتر تیشرت و شلوار بگ میپوشم یا برای سرم ...

جدا؟ بارونی بلند مگه فقط به قد بلندا نمیاد؟ فکر کردم بلند بلند برای ما قفله، من همه ی لباسام کوتاهن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

ببین من بیرونم ک شلوار بگ میپوشم و یه کت کوتاه..تو خونه ام بیشتر تیشرت و شلوار بگ میپوشم یا برای سرم ...

میگم  عزیز  یه  نمونه  از  اون  شلوار های  که  میگی  رو   میتونی  برام  عکس اش  بفرستی  

یا  از  گوگل  مشابه  اش  رو  بگیری  واسم  بفرستی؟؟

نمیدونم  چه  مدلی  میگی 

۱۶۴

بنظرم برا خانم قد ۱۶۰تا ۱۶۵ جذابه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀