معصومه۱۷ مدیر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 4140 عنوان قدتون چنده و بنظرتون چه قدی جذابه واسه یه خانوم | مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 108 پست ؟؟ 🩵🦋 دیروز | 15:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 6993 میون قدبلندا منم بیام بگم 155 هستم زشت نیست من ۱۵۶ قدمو دوست دارم چون سبکم و کوچیکراستش قد زیاد ملاک نیست، بیشتر فرم کلی اندامه با قد همخونی داشته باشه، نمیتونم تصمیم بگیرم کدوم قد رو دوست دارم...خانمهای خیلی بلند مثلاً صدو هفتاد هشتاد🤔 یا خیلی ریز مثل خودم، متوسط هم خوبه😶اصلا همش😅 تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
storesima عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 1272 همیشه قد بلند دوس داشتمجایی خانم قد بلند ببینم همش بهش خیره میشم 175 180 برا خانم عالیه
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 12097 ای خودااا🥲میشه بگی وزنت چنده؟ 60خوشگلم باربی طورم لاغرم دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️
eliiiiiiiiiiijan عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 244 برو خدا رو شکر کن بهترین اندام واسه لباس مجلسیه شاید باور نکنی اما من از اطرافیان خودم هم چرتو پرت میشن م بابت قد بلندواسه همین اصلا اعتماد به نفس ندارم
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 27316 60خوشگلم باربی طورم لاغرم واییی خیلی خوبهههههجاااذاااب کیووت لنتیییی😻🫂 «در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 12097 واییی خیلی خوبهههههجاااذاااب کیووت لنتیییی😻🫂 فداتشم منخودت چندی قدوزن دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 39557 همه خانم ها ملکه های زیبایی ان با هر قدی ☺️منم ۱۷۱ ام ۱۷۳ بودم آب رفتم 😅
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 6993 ببین من بیرونم ک شلوار بگ میپوشم و یه کت کوتاه..تو خونه ام بیشتر تیشرت و شلوار بگ میپوشم یا برای سرم ... جدا؟ بارونی بلند مگه فقط به قد بلندا نمیاد؟ فکر کردم بلند بلند برای ما قفله، من همه ی لباسام کوتاهن تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
خسته۴۶۶۸۵۴۴ عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 3845 ببین من بیرونم ک شلوار بگ میپوشم و یه کت کوتاه..تو خونه ام بیشتر تیشرت و شلوار بگ میپوشم یا برای سرم ... میگم عزیز یه نمونه از اون شلوار های که میگی رو میتونی برام عکس اش بفرستی یا از گوگل مشابه اش رو بگیری واسم بفرستی؟؟نمیدونم چه مدلی میگی
آوینا_خانی عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 2170 ۱۶۴بنظرم برا خانم قد ۱۶۰تا ۱۶۵ جذابه ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀