2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون ب شوهرم بگم ی مشکل تو باشگاه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی زن ها احمق هستن مثل دوست من که رفت به شوهرش گفت یه نفر ازش خواستگاری کرد حبس شده تو خونه به درک ...

دقیقا 

حالا ایشونو نمیدونم

ولی بعضی خانما دنبال جلب توجه کاذب و خود شیرینی هستن 

بعضی هم آلو تو همشون خیس نمیخوره کلا

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

هر حرفی هر حرفی رو به همسر آدم نمیگه مثلا همسر شما از بین اونهمه از کجا باید ایشونو ببینن تا آخر عمر ...

بخدا ک شوهرم اونقد تیزه و همه چیو میبینه ...ممکنه دم در ببینش ...و اینکه من خودمم جلو اون ادم معذبم برام سخته ورزش کنم جلوش

ببین اصلا با پسرا مو نمیزنه من حتی صداشو هم شنیدم مردونه بود ...

هیکلش ورزشکاریه؟

خب ورزشکارای خانم انقدر چیزای هورمونی میخورن صداشون کاملا مردونه میشه

سحر رحمانی رو نمیدونم میشناسی یا نه ظاهرش زنانه هست ولی وقتی صحبت میکنه انگار مرد ۳۰ ساله داره حرف میزنه

درکل تو شک و تردید هستی اینجور ظاهرا خیلی زیاد شده تو جامعه یعنی طرف تیپ پسرونه میپسنده ولی اصلا گرایشات اونارو نداره

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

چقدر تنفر انگیزید واقعا شوهرت چرا باید بیاد دم باشگاه بعد تو چرا باید بری به شوهرت بگی چقدر عجیبی وا ...

ینی چی تنفر انگیزی چ طرز صحبتتت منم تازه ازدواج کردم و همسرم تمیزار تنها جایی برممم 

تودرک نداری صحبت نکننن 

اول معنی کلماتتوبفهم بعد بحرف

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
بعضی زن ها احمق هستن مثل دوست من که رفت به شوهرش گفت یه نفر ازش خواستگاری کرد حبس شده تو خونه به درک ...

چون شوهر دوستت زندانیش کرده دلیل نمیشه همه مثل شوهر دوستت باشن ...چقد بچه ای ک اینقد ساده قضاوت میکنی

بخدا ک شوهرم اونقد تیزه و همه چیو میبینه ...ممکنه دم در ببینش ...و اینکه من خودمم جلو اون ادم معذبم ...

خوب دیگه خودتون معذب هستین 

باشگاه زیاده

برین اونجاهایی دیگه 

بعدم مثل بچه ها چرا همسرتون میرسوننتون و... 

مستقل باشین   

به هر عنوانی ..... 

نگهبان لازم نداره خانم 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خوب دیگه خودتون معذب هستین باشگاه زیادهبرین اونجاهایی دیگه بعدم مثل بچه ها چرا همسرتون میرسوننتون و. ...

اتفاقا من همه جا خودم میرم ولی اینجا چون جای پارک نیس شوهرم منو میرسونه 

ینی چی تنفر انگیزی چ طرز صحبتتت منم تازه ازدواج کردم و همسرم تمیزار تنها جایی برممم تودرک نداری صحبت ...

دقیقا من شوهرم بهم احترام میزاره منو میرسونه از نظر اینا حماقته...اتفاقا خودم راننده ام میگه خودت برو من چون حوصله جاپارک پیدا کردن ندارم ترجیح میدم باخودش برم