2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون ب شوهرم بگم ی مشکل تو باشگاه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 51 پست

هر حرفی 

هر حرفی رو به همسر آدم نمیگه 

مثلا همسر شما از بین اونهمه از کجا باید ایشونو ببینن 

تا آخر عمر که باشگاه نمیرید 

یک در یک میلیون امکان داره ببیننش

تازه ببینن به ایشون ربطی نداره 

البته من باشم خودم اذیتم نمیرم  

حالا اعتقادات شخصی 

احساس جالبی ندارم من 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جداازهمسرته اگرمرده خودتم معذب میشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هر حرفی هر حرفی رو به همسر آدم نمیگه مثلا همسر شما از بین اونهمه از کجا باید ایشونو ببینن تا آخر عمر ...

بعضی زن ها احمق هستن مثل دوست من که رفت به شوهرش گفت یه نفر ازش خواستگاری کرد حبس شده تو خونه به درک چوب حماقتش میخواست جلو شوهرش کلاس بزاره که بدبخت شد

🥰🥰

مدیر ک فقط ب فکر جیب خودشه ب فکر ماها نیس ...من واقعا جلوی اون ادم معذبم .چون لباس راحت میپوشم

اگ اکی نبود جاتو عوض کن

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

چقدر تنفر انگیزید واقعا شوهرت چرا باید بیاد دم باشگاه بعد تو چرا باید بری به شوهرت بگی چقدر عجیبی وا ...

به نظر من موضوع مهمی نیست به هرحال جامعه باید اون بنده خداهارو هم بپذیره نمیتونن که هیچ جا نرن بمونن خونه افسرده شن 

این مشکل محسوب نمیشه، دوم مشکل از شماست وقتی نمیتونید با موضوعی که اصلا کاری با شما نداره کنار بیاید یعنی مشکل از شماست

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7