2777
2789
عنوان

سن ازدواج اطراف ما چهارده تا هجده سالگیه

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست

رسما کودک همسری بینشون رواج داشته . 

اطرافیانم محدوده سن مشخصی ندارن برای ازدواج ولی تا حالا کمترین سن ازدواج ۲۰ سال بوده (مادربزرگم)

عروسای تازه فامیل هم حدود ۲۵ تا ۳۵ هستن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بیست سی سال پیش سن ازدواج تو خانواده من ۲۷ ۲۸ بود الآنم همینه و کمی بیشتر چه خبره آنقدر سن پایین اصل ...

شصت سال پیش، بابا بزرگم میخواسته عممو که 15ساله بوده شوهر بده

تازه تو روستام بودن 

بابام میگه بززگای روستا اومدن خونه گفتن چرا دخترتو میخوای به این زودی شوهر بدی بچست، اگه مشکلت خرجشه خرجشو ما میدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شصت سال پیش، بابا بزرگم میخواسته عممو که 15ساله بوده شوهر بدهتازه تو روستام بودن بابام میگه بززگای ر ...

چقدخوبه واقهن کاش این مغزگندیده های اطراف منم اینجوربودن

شصت سال پیش، بابا بزرگم میخواسته عممو که 15ساله بوده شوهر بدهتازه تو روستام بودن بابام میگه بززگای ر ...

آفرین به این فکر و غیرت 

خدا همه شونو بیامرزه 

اگر در قید حیات هستند الهی ۱۲۰ ساله باشن

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

شما کجا زندگی میکنید که دختر بچه ی ۱۴ ساله رو شوهر میدن🙄

همینه که اکثرا کسایی که تو سن خیلی کم ازدواج میکنن،زود خسته میشن و میرن سراغ خیانت.در مورد پسر هم همینه،زود ازدواج کنه آخرش خیانته.توی بیشتر مواقع.

درستهچجوری باشوهرت اشناشدی

دوست بودم باهاش دو سال 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

شما کجا زندگی میکنید که دختر بچه ی ۱۴ ساله رو شوهر میدن🙄همینه که اکثرا کسایی که تو سن خیلی کم ازدوا ...

درسته ولی من مشکلم اینه که الان من هیچ خاستگاری ندارم 🥲یعنی دیگه هیچکس سمت من نمیاد نمیدونم باید چیکارکنم