2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما کجا زندگی میکنی ک فک میکنی تو آلمان عادی و اینجا نیس اینجا ک همه ازدواج سفیدن بعدشم شما نیاز نبود اونو بکوبی میتونسی بگی خودت دوس نداری و نیاز جنسی نداری.چون وقتی دو نفر تو رابطن اینجور حرفا عادیه.درصورتی ک یکیش دوس نداشته باشه.مثلن خود منم دوس ندارم

دقیقا همین برای منم پیش اومده،بهش میگفتم از اینچیزا خوشم نمیاد میگفت وای طرز فکرتو چه عقب موندست تو نمیدونی عشق چیه عاشقی چیه منم دوست نداری و کلی توجیه دیگه،گولشو نخور جوابشم نده این براش اونکارا رو هم انجام بدی اهل ازدواج نیست اینا زورشون میاد برای یه دختر هزینه کنن ببرن پیش خودشون تو رو با خودش نمیبره فقط اسباب بازی دستش میشی گاهی میاد ایران ببخشیدا لختت میکنه بعد میره و ادای عاشقا رو هم درمیاره اینا شوهر ازشون درنمیاد

بهترین کامنت👌👌👌👌 دوست داری شما هم ادامه بدی تا اون لذت ببره..با حرفای عقب مونده و امل میخواد شکس ...

یه دختر با شخصیت میطلبه محکم و قاطع بگه نههه

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

اگ عقب مونده نیس پس بیش فعالهایشون ک فرهنگ اونجا مد نظرشه چرا با ی دختر ک همونجا زندگی میکنه رل نمیز ...

اول از همه دختر خارجیا جوری میتیغن که این نکبتا قبلشونو گم کنن

زیاد هم حرف چرت بزنن میبرن دادگاه از پسره شکایت می کنن قانونی ازشون پول میگیرن

هرچند بعید میدونم دختر خارجی ای به این پا داده باشه😂

خوشم میاد دختر ایرانی میدونه این چیزا خط قرمز و آنرمالهاونوقت مرد ایرانی تفاله اون ور آب هنوز می خوا ...

بهش گقتم اگه،خودمو در اختیارت بزارم اسمش روشن فکریه ترجیح میدم عقب مونده بمونم

آدمی با امید زندست :)

اون بدبخت رنگ دختر ندیده از هول بازیش معلومهسینگل بوده و خواهند ماند

با ی دختر آلمانی بوده باهاش رابطه جنسی هم داشته ولی من بهش گفتم برای من خط قرمزه

آدمی با امید زندست :)

به خاطر اینکه میخوان به هدفشون برسن عادی سازیش میکنن 

بعدم میگن آره تو عقب مونده ای و این حرفا 

وگرنه واقعا حرفای جنسی چه ربطی عقب افتادگی داره؟؟؟؟؟

کجای این موضوع باسواد بودنه 

کسی که باسواد باشه روشن فکر باشه فرق میکنه وگرنه حرفای جنسی ربطی به تجدد نداره

با ی دختر آلمانی بوده باهاش رابطه جنسی هم داشته ولی من بهش گفتم برای من خط قرمزه

دروغ که کنتر نمیندازه، معمولا وقتی ریجکت میشن از این دروغا زیاد میگن

میگفتی اگه اینطوره برو یه المانی پیدا کن

به خاطر اینکه میخوان به هدفشون برسن عادی سازیش میکنن بعدم میگن آره تو عقب مونده ای و این حرفا وگرنه ...

دقیقا داره بازی روانی راه میندازه، دختره رو مجبور کنه

رسما آزار جنسی داده به دختره

اینا جرئت ندارن با دختر خارجی اینطور رفتار کنن، براشون گرون تموم میشه