2777
2789
عنوان

رفتم رشته حسابداری پیام نور خانمه ته دلمو خالی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 41 پست
ببین ۸۰ درصدش فرموله و روش حسابداری ۲۰ درصد حساب و کتاب داره من بهت قول میدم ک اگر بخونی با نمره خوب ...

اخه من قبلش پرسیدم از این اون 

گفتن حسابداری فرمولا سخت ندارع و کلا حساب کتاب خاصی ندارع

مث اقتصاد حالت تحلیلی دارع خیلی ناداحتم بقران 

اقامن استرس گرفتم خیلی ناراحتم 😔😔

نگران نباش حسابداری رو خودتم میتونی بخونی فکر کردی دانشگاهای دیگه درس میدن؟خدا شاهده فقط جزو مینوشتیم و میگفت چه نمونه سوالایی مهمه خودمون میخوندیم کسی درس نمیداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یادم نمیاد به جز دروس عمومی و یکم درسایی مثل مالی یک دو وسه چیزی حفظ کرده باشم همش مفهومی بود این ...

ببین من انسانی بودم معدلم اخرسال درحالت کلی همش رو ۱۸ بود 

رتبه دوم اینا بودم اکثرا هم توریاضی سرگروه بودم 

اما این خانمع بقران منو خیلی ترسوند 

نمرات امتحانی ریاضیمم تو مدرسه بین ۱۳ تا ۱۷ اینا بود 

منم رشتم حسابداری بود عزیزم ترم قبل فارغ التحصیل شدم با اینک سرکلاس میرفتیم برامون یکم مشکل بود غیر ...

ببین من انسانی بودم معدلم اخرسال درحالت کلی همش رو ۱۸ بود اما معدل کتبی دیپلمم خیلی کمترع خب خیلی کمتر رتبه دوم اینا بودم اکثرا هم توریاضی سرگروه بودم اما این خانمع بقران منو خیلی ترسوند نمرات امتحانی ریاضیمم تو مدرسه بین ۱۳ تا ۱۷ اینا بود 

نه اونجوری این میگه نیست اگه درست خوب باشه موفق میشی بدون سختی وتلاش کسی موفق نشده تاحالا

ببین من انسانی بودم معدلم اخرسال درحالت کلی همش رو ۱۸ بود اما معدل کتبی دیپلمم خیلی کمترع خب خیلی کمتر رتبه دوم اینا بودم اکثرا هم توریاضی سرگروه بودم اما این خانمع بقران منو خیلی ترسوند نمرات امتحانی ریاضیمم تو مدرسه بین ۱۳ تا ۱۷ اینا بود 

ببین من انسانی بودم معدلم اخرسال درحالت کلی همش رو ۱۸ بود رتبه دوم اینا بودم اکثرا هم توریاضی سرگروه ...

ببین من کلی بخوام بهت بگم همه چیز همه چیز بسته به توانایی شماست کسی نمیتونه به شما ۱۰۰درصد بهتون بگه نمیتونید یا نه میتونی باید بری دانشگاه تواناییتو بسنجی عزیزم انشالا ک میتونی و به راحتی فارغ التحصیل میشی شاغلم میشی❤️😍

حسابداری زیرمجموعه گروه علوم انسانیه! یعنی اکثر اونایی که حسابداری می‌خونن رشته شون انسانی بوده. پس کار غیرممکنی براشون نیست. ریاضی داره ولی نه به اندازه رشته های مهندسی

‌‌‌‌...

من تجربی بودم رفتم حسابداری پیام نور ب امید این ک درس ریاضی داشته باشه چون علاقه داشتم ب ریاضی 

ولی فقط ۲ واحد ریاضی داشت خیلی پشیمون شدم

بقیه درس ها ثبت بود.حسابداری صنعتی و دولتی و ... خیلی سخت بود برام ولی خب خودمم زیاد درس نمیخوندم با این حال مدرک مو گرفتم 

ارشد حسابداری سخته

کارشناسی رو میشه خوند

غیر حضوری نمیتونه این ی واقعیته مگر اینکه فیلم ببینه جداگونهمن نمیدونم پیام نور یعنی کلاس حضوری ندار ...

و  داره حضوری ،مثلا زمان ما این طور بود حسابداری هفته ای یک بار داشتیم مثلا اصول حسابداری دو برمی داشتیم هفته ای یکبار رداشتیم، بعدم فیلم ببینه خودش تمرین کنه و اینکه بره سر کار تا یاد بگیره