2777
2789
عنوان

رفتم رشته حسابداری پیام نور خانمه ته دلمو خالی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 41 پست

پزشکی میرفتی یه جور بدشو میگفتن مهندسی میرفتی یه جور دیگه بدگویی میکردن دولتی میرفتی یه جور آزاد میرفتی دیگه بدتر بدشو میگفتن هنر میرفتی میگفتن بدبخت شدی معلمی میرفتی میگفتن عمرت و تباه کردی بخوای به حرف بقیه باشی باید دور از جونت فقط بیوفتی بمیری چون از هرچیزی یه بدی ای دارن که بگن

ینی سخت نیست؟ چون غیر حضوریع ؟

خب من نمی دونم سطح یادگیریت چطوره.نمره ریاضیت متوسطه اول و دوم اگر بالای چهارده پونز ه بوده باشه مشکلی نداری.اما اگر ضعیف بودی ممکنه اذیت بشی.گرچه پیام نور کتابهای راهنما داره

تو کتابهای اصلی رو نخر.کتابهای راهنما رو بخر که خلاصه هستن تست دارن و خیلی راحتن.حالت اموزشی دارن.مثل کتاب راه و طلایی و...با اینا بخونی نمره های خوبی میاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافم خیلی ها رفتن حساب داری 

کلاس خصوصی هم میرن علاوه بر دانشگاه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

بیخود کرد گفت غیرحضوریه.

پیام‌نور هم کلاسهاش حضوریه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

من حسابداری خوندم ببین کتابای جمشید اسکندری خودآموز هست پیدا کردی بگیر بخون خودش نمونه سوال حل کرده روششم گفته رشته راحتی نیست باید بخونی ولی اونقدارم سخت نیست اصلا،در برابر مهندسیای بیچاره که همشششش ریاضی و فرمولای سخت دارن واقعا راحته

منم رشتم حسابداری بود عزیزم ترم قبل فارغ التحصیل شدم با اینک سرکلاس میرفتیم برامون یکم مشکل بود غیر ...

ای وای من چیکار کنم پس؟میشع بگی چیاش سخته؟

من فک میکردم حفظی فلان دارع پس چ کنم؟

ای وای من چیکار کنم پس؟میشع بگی چیاش سخته؟من فک میکردم حفظی فلان دارع پس چ کنم؟

ببین ۸۰ درصدش فرموله و روش حسابداری 

۲۰ درصد حساب و کتاب داره 

من بهت قول میدم ک اگر بخونی با نمره خوب قبول میشیی

من همسرم ریاضی خونده میگفت راحته حسابداری واسه ادبیاتی ها

ببین عزیزم من رشتم فیزیک هسته ای هس اونم دانشگاه پیام نور مدرکمو با یه معدل داغون گرفتم 

اما کل بچه های فامیل برا ریاضی یا هر درس دیگه ای میان پیش من

چون قدرت بیان خوبی دارم و همه جوره هم ریاصی رو بلدم 

شاید معدلم تو دانشگاه خوب نبود اما برا حساب کتاب و پایه ها ی پایین تر خوبم    .....از خیلیا هم که دانشگاه دولتی بودن خیلی بیشتر حالیمه

حالا رشته ی تو که حسابداری کل حساب کتابا رو سیستم بصورت خودکار انجام میده چون برنامه داره نهایت چند تا فرموله که باید یاد بگیری 

بنظر من برو حتما

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
ای وای من چیکار کنم پس؟میشع بگی چیاش سخته؟من فک میکردم حفظی فلان دارع پس چ کنم؟

من یادم نمیاد به جز دروس عمومی و یکم درسایی مثل مالی یک دو وسه چیزی حفظ کرده باشم همش مفهومی بود اینم بهت بگم واقعا مهمه پایه ات قوی باشه ریاضی هم زیاد داره ریاضی یک دو آمار یک آمار دو تحقیق درعملیات یک و دو هم داشت البته اینا کتابای آزاد بودن از دانشگاه پیام نور بی خبرم البته ی دوستی هم داشتم دانشگاه پیام نور میرفت با همدیگ کلاسای آزاد موسسه حسابداری میرفتیم اونم رشته دبیرستانش انسانی بود و گفت چون میخوام شاغل شم باید برم پیام نور همه چی بسته به توانایی شماست اما من خودم پیام نور نرفتم سخت بود کار میکردم سختی میکشیدم میرفتم دانشگاه اما رفتم آزاد