2777
2789
عنوان

خانومی که شوهرش صد و هفتاد بود خودش صد و پنجاه و دو

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 48 پست
همین مردا ملی معیار دارن صورت سفید دستا کشیده یه جای دیگه صورتی با اون وضع شخمیشون راجب همه چی نظر م ...

اون خانم خودش مقصر بود قبول کن حرفای جالبی نمیزد ادعاش بالا بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جاریم ۱۶۰ اینا واقعا خیلی خوش اندام اندام ساعت شنی یعنی فوق‌العاده اس اندامش

اره پیش میاد خواهر منم همینطوره دقیقا با قد ۱۵۸ خیلی خوش هیکل و جذاب 

ولی بازم قد بلند چیز دیگست واقعا

پس همون بهتر که ریدن بهش.

آره منم از پشت گوشی خیلی حرصی شدم ولی هیچی نگفتم آدم خوبه وقتی عیب طرف مقابل و میبینه و شوهرشو خورد میکنه یه نگاهم به خودش بندازه، طفلی شوهرش

اره پیش میاد خواهر منم همینطوره دقیقا با قد ۱۵۸ خیلی خوش هیکل و جذاب ولی بازم قد بلند چیز دیگست واقع ...

هرکی نظر خودشو داره الان من قدم ۱۶۹ هست همه تعریف میکنن ولی  زیاد نباید گیر داد به کسی مگه دست خودشونه البته بعضی ها خوشش میاد میگه اینجا بعد ناراحت میشن 

زن ممدم
خوبش کزدن😂فکر کن خودت کوتاه باشی بعد از کوتاهی یکی دیگه عصبانی باشی

خودش ۱۵۲ شوهرش بالا ۱۷۰ بود به اون میگفت کوتاهیی بعد پسره چقد اعتماد به نفسش پایین بود ک قبول کرده بود😵‍💫 من خودم ۱۶۷ اکسم ۱۷۴ یا۱۷۲ بود خدایی تفاوت قدی داشتیم این موندم چرا میگفت نه تفاوت قدیم کمه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

هرکی نظر خودشو داره الان من قدم ۱۶۹ هست همه تعریف میکنن ولی زیاد نباید گیر داد به کسی مگه دست خودشو ...

عشقم مگه من تو پستم نگفتم هرکی نطر خودشو داره نظر بقیه مهم نیست یعنی هرکی یجوره... من نظر شخصی گفتم وگرنه همه عالین

بعضی ویژگی ها همیشه زیبایی و امتیاز محسوب میشده مثل پوست سفید و بی مو،موی پر پشت سر،قد بلند،چشم درشت،دندان مرتب و ردیف

این ویژگی ها هیچ وقت با گذر زمان هم عوض نمیشه،ولی باید قبول کرد که صرفا یه نعمته از طرف خدا و ما هیچ دخالتی توش نداریم پس به هیچ عنوان ارزش حساب نمیشه

سعی کنیم انقدر با ظرفیت باشیم که نه به کسی پز بدیم و فخر فروشی کنیم نه اگه فاقد این ویژگی ها هستیم حسادت کنیم

خودش ۱۵۲ شوهرش بالا ۱۷۰ بود به اون میگفت کوتاهیی بعد پسره چقد اعتماد به نفسش پایین بود ک قبول کرده ب ...

یاد یه ضرب المثل افتادم که میگفت :کلاغ هرچی زشت تر اداش بیشتر