من مذهبی و اینا نیستم فقط اصلا دوس ندارم عکس خودمو بزارم تو پیج اینستام ،یا مثلا عکس از باشگاهم بزارم چون حس میکنم ادم توی خفا پبشرفت میکنه نه اینکه بیاد جار بزنه،شماهم مث منین؟
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
🤍🦋یادت باشد آنچه که میاندیشی به همان تبدیل میشوی، آنچه که احساس میکنی همان را جذب میکنی و آنچه را که تصور میکنی خلق میکنی🌱 شروع کردم به خوبی کردن و سالم زیستن و جهان، تمام آدمهای خوبش را مقابل راه من قرار داد. شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی تر شدم، شروع کردم به مثبت اندیشی، اتفاقات بهتری افتاد. من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم که همه چیز از خودم آغاز میشد🌧️🌚 زندگی ما به منزلهی یک سفر است نه یک هدف ما اینجاییم که تجربه کنیم تا رشد کنیم پس از مسیر لذت ببر🌕☔ از هر پدیدهای فاصله بگیری کمرنگ میشود، گذشته را زیاد احضار نکن بگذار گذشته برود تمام شود و بمیرد........🚪 اگه قرار نبود بهش برسی خدا اون رویا رو توی سرت نمینداخت🌜همه رو کنار گذاشتم و چَسبیدم به خودم، اهداف قشنگم و ارتقاء زندگیم
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی