2777
2789
عنوان

شماهم مث من دوس ندارین عکستون تو فضای مجازی بزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راسیاتش زندگی جذابی ندارم هی بخام ازش عکس بزارم چمیدونم غذا و مهمونی و مسافرت عکس شخصی خودمم اولن حوصله عکس گرفتن ندارم دومن زیاد دوست و آشنا ندارم میگم اینهمه عکس بگیرم کی قراره ببینه ولش کن 

پیج شخصیه توعه هرطور دوس داری میتونی بزاری 

منم نمیزاشتم چیزی ولی پشتم خیلی گفتن تو هیچ کاری نمیکنی بخاطر همون چیزی نمیزاری یعنی نداری 

ولی الان هرچی دلم بخواد میزارم تا ببینن 

بعضی وقتا زیادی تو خفا بودنم اذیت میکنه

اینستا ندارم خداروشکر 

برا اون یکی ها هم عکس نمیزارم خالیه..

حتی برنامه شاد که دخترم استفاده میکنه..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

شاید زشتی

خیلی  شعور کم میخواد این طور حرف زدن

🤍🦋یادت باشد آنچه که می‌اندیشی به همان تبدیل میشوی، آنچه که احساس میکنی همان را جذب میکنی و آنچه را که تصور میکنی خلق میکنی🌱 شروع کردم به خوبی کردن و سالم زیستن و جهان، تمام آدمهای خوبش را مقابل راه من قرار داد. شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی تر شدم، شروع کردم به مثبت اندیشی، اتفاقات بهتری افتاد. من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم که همه چیز از خودم آغاز میشد🌧️🌚 زندگی ما به منزله‌ی یک سفر است نه یک هدف ما اینجاییم که تجربه کنیم تا رشد کنیم پس از مسیر لذت ببر🌕☔  از هر پدیده‌ای فاصله بگیری کمرنگ میشود، گذشته را زیاد احضار نکن بگذار گذشته برود تمام شود و بمیرد........🚪 اگه قرار نبود بهش برسی خدا اون رویا رو توی سرت نمی‌نداخت🌜همه رو کنار گذاشتم و چَسبیدم به خودم، اهداف قشنگم و ارتقاء زندگیم 

چه ربطی ب پیشرفت داره

چون من یه زمانی هر روز عکس میزاشتم و هیچ پیشرفتی تو زندگیم نداشتم و فقط حرف مردم برام مهم بود ولی الان خیلی رشد کردم ک کمتر تو فضای مجازی فعالیت میکنم

البته این فقط تجربه منه نمبدونم😂

شاید زشتی

زشت این حرف شماس

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی